Beveiliging nieuws

Onze partners

Optex

PG Security Systems

Centurion

OSEC

CardAccess

VEB

Traka ASSA ABLOY

Lobeco

Bosch Security Systems

Paraat

Alphatronics

Gold-IP

Alarm Meldnet

Sequrix

G4S

Masset Solutions

Explicate

SmartSD

i-Pro

Avigilon Alta

VBN

Paxton

Genetec

Connect Security

NIBHV

ASSA ABLOY

BHVcertificaat.online

EAL

Nimo Dog Security

JMB Groep

SmartCell

Unii

Oribi ID Solutions

ADI

Eagle Eye Networks

GFT

HID

Milestone

20face

Top Security

Seagate

Nimo Drone Security

Service Centrale Nederland

Trigion

HD Security

Dero Security Products

SMC Alarmcentrale

Nenova

Hikvision

Hanwha Vision Europe

ARAS

ASIS

Bydemes

RoSecure

Secusoft

Uniview

IDIS

CSL

DZ Technologies

Seris

Securitas

Eizo

Regio Control Veldt

2N

Kiwa

Brivo

MPL

SOBA

Ajax Systems

VVNL

Add Secure

Akuvox

Advancis

NetworxConnect

CDVI

Crown Security Services

VAIBS

De Beveiligingsjurist

VideoGuard

Multiwacht

Beurs FireSafety & Security Event 2022 bijna volgeboekt

27 oktober 2021
Redactie
08:17

De afgelopen maand heeft een groot aantal bedrijven besloten om te exposeren tijdens FireSafety & Security Event 2022, dat volgend jaar op 13 en 14 april plaatsvindt in de Brabanthallen. Daarmee is de grootste hal van het complex zo goed als vol. Er zijn nog maar elf stand beschikbaar, variërend van 15 tot 60m².

Door de coronacrisis moest de eerste editie van FireSafety & Security twee keer worden uitgesteld. Een aantal exposanten haakte daardoor af. Maar volgens Federatie Veilig Nederland, die het evenement in samenwerking met Techniek Nederland en Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven geïnitieerd heeft, zijn de meeste op dat besluit teruggekomen, terwijl zich inmiddels ook nieuwe gegadigden hebben aangemeld. Zodoende is nu 82 procent van de beursvloer bezet door zestig bedrijven die zich definitief hebben ingeschreven. Op vijf stands met gezamenlijk 105m² is een optie genomen en elf stands met gezamenlijk 355m² zijn nog beschikbaar.

Kans op nul op rekest
Directeur Erwin Schoemaker van Federatie Veilig Nederland verwacht dat binnen zes weken alle 76 stands gereserveerd zijn. “Het gaat hard. Een maand geleden hadden we nog tweemaal zoveel open plekken als nu. We hebben nog een klein half jaar te gaan, maar wie tot het laatste moment wacht met reserveren heeft een grote kans dat hij nul op rekest krijgt. Vol is vol en we zijn niet van plan om het evenement met een tweede hal uit te breiden. In het verleden is gebleken dat je dan altijd een drukke en een minder drukke hal krijgt met onvrede tot gevolg. We hebben nu één grote en moderne hal, die lekker overzichtelijk is voor de bezoekers. Er zijn nog een paar aantrekkelijke plekken, onder andere tegenover de kroeg waar het doorlopend druk zal zijn. Wie daarvan wil profiteren adviseer ik om snel contact met ons op te nemen.”

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Seagate

MPL

Suricat

Videoguard

Wordt een partner