Beveiliging nieuws

Onze partners

VBN

SmartSD

Top Security

PG Security Systems

Ajax Systems

Crown Security Services

ADI

Bosch Security Systems

Bydemes

20face

GFT

CardAccess

Hikvision

Eizo

2N

Gold-IP

Alphatronics

NetworxConnect

SOBA

VEB

i-Pro

Akuvox

Add Secure

CDVI

EAL

Multiwacht

Milestone

Lobeco

Secusoft

Uniview

Unii

VVNL

SmartCell

Centurion

Kiwa

Regio Control Veldt

Nimo Dog Security

Oribi ID Solutions

Brivo

Service Centrale Nederland

Traka ASSA ABLOY

RoSecure

Paxton

Masset Solutions

HD Security

DZ Technologies

Alarm Meldnet

Paraat

VAIBS

G4S

Explicate

Trigion

HID

VideoGuard

Dero Security Products

Nimo Drone Security

Sequrix

OSEC

ASSA ABLOY

ASIS

JMB Groep

SMC Alarmcentrale

Advancis

Hanwha Vision Europe

Avigilon Alta

Securitas

IDIS

NIBHV

Optex

BHVcertificaat.online

CSL

Eagle Eye Networks

De Beveiligingsjurist

Seagate

Genetec

Seris

Nenova

Connect Security

ARAS

Hikvision toont geïntegreerde oplossingen voor de zorg

3 november 2021
Redactie
07:50

Hikvision Benelux is tot en met 4 november in de Jaarbeurs Utrecht vertegenwoordigd op Zorg&ICT 2021. Het bedrijf presenteert daar samen met NextXS en Kepler Vision Technologies nieuwe oplossingen voor digitaal gedreven zorg. 

Op stand 1.E033 worden live demonstraties vertoond van de nieuwste Hikvision-oplossingen voor de zorg. Door middel van relevante ICT-oplossingen in elke fase van de zorg voor cliënten, voor en achter de schermen, toont Hikvision hoe zijn oplossingen de gezondheidszorg kunnen helpen.

Minder werklast voor zorgmedewerkers
Zo zorgt de gezamenlijke oplossing van Kepler Vision Technologies en Hikvision voor het welzijn van de cliënt en waarschuwt deze zorgverleners direct – maar alleen wanneer dit echt nodig is. Deze oplossing verbetert de kwaliteit van de zorg en vermindert de werklast van zorgverleners met behulp van Hikvision DeepinView Fisheye camera’s en Kepler Night Nurse-software. De oplossingen zijn volledig geïntegreerd om uitgebreid en objectief overzicht te geven, live video streams te analyseren en zorgpersoneel te informeren waar nodig.
Vanwege deze gezamenlijke oplossing is de kwaliteit van de ouderenzorg op dit moment voor duizenden cliënten in verschillende verzorgingscentra verbeterd, onder andere door een 40 procent vermindering van de werklast van zorgverleners ’s nachts en 99 procent vermindering van onnodige alarmen.

Betere werkmethodes
De gezamenlijke oplossing van NextXS en Hikvision zorgt voor een betere werkmethode voor in de gezondheidszorg. Deze oplossing biedt een efficiënte manier voor zorgmedewerkers om cliënten in de gaten te houden zonder het lopen van tijdrovende ‘rondes’. Hiervoor zorgt de combinatie van de NextXS-beheeromgeving met de slimme sensor van Hikvision. De oplossingen verbinden één of meer IoT-platformen met de NextXS-beheeromgeving en Hikvision camera’s als ‘slimme sensoren’. Zodra een zorgmedewerker een alarm accepteert, worden alle deuren automatisch ontgrendeld tussen de zorgmedewerker en de cliënt. Het systeem herkent de zorgmedewerker, zodat efficiëntere ondersteuning kan worden gegeven aan de cliënt.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner