Beveiliging nieuws

Onze partners

MPL

Dero Security Products

Alarm Meldnet

i-Pro

SOBA

Top Security

Unii

Sequrix

NetworxConnect

Genetec

Bosch Security Systems

Securitas

Seris

2N

Kiwa

CDVI

SMC Alarmcentrale

CardAccess

VEB

NIBHV

Traka ASSA ABLOY

Avigilon Alta

Oribi ID Solutions

Alphatronics

RoSecure

Add Secure

JMB Groep

Crown Security Services

CSL

Trigion

BHVcertificaat.online

HID

Hanwha Vision Europe

Connect Security

HD Security

Milestone

EAL

VideoGuard

Centurion

Lobeco

Akuvox

Masset Solutions

IDIS

ASIS

GFT

VAIBS

De Beveiligingsjurist

Regio Control Veldt

20face

Optex

PG Security Systems

Brivo

ASSA ABLOY

VBN

Ajax Systems

Hikvision

SmartSD

Uniview

ARAS

Paxton

OSEC

G4S

Explicate

ADI

DZ Technologies

Seagate

Eizo

Gold-IP

Service Centrale Nederland

Multiwacht

Nimo Drone Security

Nimo Dog Security

Secusoft

Advancis

SmartCell

Eagle Eye Networks

Nenova

Paraat

Bydemes

VVNL

SecPro wordt leverancier van Hikvision

10 november 2021
Redactie
08:36

Adviesburo en technische groothandel SecPro start met de levering van de Pro-serie van Hikvision. Deze bestaat uit onder andere de AcuSense-, ColorVu- en HeatPro-technologie. Binnenkort komen daar ook de Solution Line en producten voor alarm, intercom en toegang bij.

SecPro is als adviesbureau en technische groothandel actief in de beveiligingsbranche. Samen met bevlogen installateurs door heel Nederland, zet het bedrijf zich al ruim 16 jaar in voor de veiligheid in en rondom gebouwen. Het toenemende succes van SecPro in de beveiligingssector is volgens René van Oorschot en Eric van Eersel voornamelijk te danken aan het feit dat hun bedrijf continu blijft innoveren om aan de vraag van de huidige markt te blijven voldoen. “Dit in combinatie met deskundig advies, professionele ondersteuning en uitstekende service die installateurs nodig hebben om beveiligingsopdrachten succesvol af te ronden. Beveiligen doen we samen!”

Detectie van mensen en voertuigen
Met de komst van Hikvision in het assortiment start SecPro met de verkoop van een groot aantal core-producten uit de Pro-serie. Dit is volgens van Oorschot een hele mooie reeks producten met onder andere AcuSense-, ColorVu-, en HeatPro-technologie. “De krachtige AcuSense-technologie bestaat uit accurate detectie van mensen en voertuigen. Loze alarmen die worden veroorzaakt door kleine dieren of andere niet-relevante objecten worden sterk verminderd. Deze camerareeks heeft optioneel de mogelijkheid om een strobe light, sirene of audio te activeren. Hiermee wordt een extra beschermingselement on-site toegevoegd.”

Cruciale informatie
“Dankzij ColorVu-technologie kunnen camera’s, zelfs in extreem slecht verlichte omgevingen 24/7 kleurrijke beelden produceren. Bij gebruik van een standaard camera met infraroodverlichting voor nachtbewaking zijn mensen, voertuigen of andere belangrijke objecten minder scherp. Ze versmelten met de achtergrond, waardoor het moeilijk is om details waar te nemen. Kleur gerelateerde informatie is cruciaal in veel scenario’s en is van groot belang voor het analyseren van gegevens”, benadrukt Van Oorschot.

Ultieme sensortechnologie
Hikvision is volgens de eigenaren van SecPro toegewijd aan het creëren van beveiligingsoplossingen voor de professionele markt. “De nieuwe thermische camera’s uit de HeatPro-serie doen precies dat; perimeterbeveiliging met ongeëvenaarde nauwkeurigheid en branddetectie door ultieme sensortechnologie. Middels diepgaande videoanalyse in alle weers- en lichtomstandigheden, zijn deze camera’s zowel qua kosten als prestaties uiterst geschikt voor het beveiligen van residentiële, commerciële en industriële omgevingen. In de komende periode wordt het assortiment van Hikvision uitgebreid met de Solution Line, alarm, intercom en toegang.”

Bij interesse kunt u de website van SecPro raadplegen, bellen naar 085-9020167 of mailen naar [email protected].

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Seagate

Suricat

MPL

Videoguard

Wordt een partner