Beveiliging nieuws

Onze partners

CardAccess

Multiwacht

Ajax Systems

Alphatronics

Crown Security Services

Nimo Dog Security

VBN

Top Security

Eizo

20face

Kiwa

EAL

Traka ASSA ABLOY

G4S

ARAS

Add Secure

HD Security

Unii

VideoGuard

VEB

Hanwha Vision Europe

Brivo

Service Centrale Nederland

CDVI

Bydemes

Advancis

VAIBS

Dero Security Products

OSEC

Connect Security

Hikvision

NetworxConnect

Lobeco

RoSecure

Akuvox

Eagle Eye Networks

Bosch Security Systems

SOBA

Uniview

Nenova

CSL

Nimo Drone Security

Paxton

De Beveiligingsjurist

IDIS

VVNL

Gold-IP

Masset Solutions

2N

SmartCell

Milestone

Seagate

GFT

Securitas

Oribi ID Solutions

Avigilon Alta

SMC Alarmcentrale

PG Security Systems

Paraat

SmartSD

Seris

ADI

Secusoft

ASSA ABLOY

Centurion

Explicate

JMB Groep

HID

Genetec

BHVcertificaat.online

ASIS

NIBHV

Sequrix

Optex

i-Pro

Trigion

Regio Control Veldt

DZ Technologies

Alarm Meldnet

Hikvision en Capestone samen in stabiele draadloze netwerken

16 november 2021
Redactie
08:17

Hikvision en Capestone starten samenwerking voor het creëren van slimme draadloze oplossingen, voor cameratoezicht in voertuigen en op locaties waar bekabelde netwerken niet voorhanden of gewenst zijn. Er wordt gebruik gemaakt van 4G en het nog snellere 5G.

In meerdere proces- en/of veiligheidsgerelateerde installaties is een stabiele netwerkverbinding cruciaal en is een reguliere bedrade verbinding niet mogelijk. Bijvoorbeeld bij bewakingscamera’s aan boord van transportvoertuigen of mobiele cameramasten op plaatsen waar geen bedrade netwerkverbindingen zijn aangelegd.
Hikvision en Wireless Wan & IoT distributeur Capestone starten een partnership om ervoor te zorgen dat elke locatie voorzien kan worden van een stabiel draadloos netwerk, waardoor een stabiele en gegarandeerde continue bewaking van een object of locatie nooit in het geding is. Deze samenwerking biedt partners volledige ondersteuning in branches zoals surveillance, transport en in de industriesector.

4G- en 5G-oplossingen
Capestone biedt zowel 4G- als 5G-oplossingen die volledig zijn geïntegreerd met het Hikvision productportfolio. Zo hebben gebruikers altijd een snelle en veilige toegang tot internet. Capestone is op dit moment de enige aanbieder van een compleet 5G router-portfolio in Nederland voor diverse toepassingen, zoals 5G Fixed Wireless Access (FWA), 5G for Enterprises, primair internet voor zakelijke gebruikers, ondernemingen en publieke instellingen, of voor voertuigen, outdoor en kleine kantoren.

Verbinding met de Cloud
De stabiele 4G- of 5G-verbinding die overal beschikbaar is, zelfs op het platteland, zorgt voor eenvoudige dataoverdracht van belangrijke (beeld)informatie naar de cloud. Nieuwe technologieën zoals AI, Edge Computing en Machine Learning zorgen er daarnaast voor dat 4G/5G routers slimmer worden, waardoor verzamelde data via een IoT-sim veilig naar een private, hybride of publieke cloud kan worden gestuurd.

Technology Partnership
Hikvision is een wereldwijd leverancier van IoT-oplossingen met video als kerncompetentie. Het bedrijf is van mening dat nauwe samenwerking met een ecosysteem van partners nodig is om innovatie en ontwikkeling in de beveiligingsindustrie verder te versnellen en tegelijkertijd maximale waarde voor klanten te waarborgen. Rolf van den Hoek, business development manager Industrie, Transport en Fire Prevention bij Hikvision Benelux: “Met onze samenwerking met Capestone versterken we elkaar binnen verschillende industrieën. Wanneer wij onze camera’s en/of warmtebeeldcamera’s adviseren op locaties zonder (beschikbare) infrastructuur of bij mobiele objecten en/of voertuigen, biedt het producten- en dienstenportfolio, de kennis en het juiste advies van Capestone uitkomst voor een goed werkende totaaloplossing.”
De producten en diensten zijn complementair. Partners zullen vanuit beiden bedrijven ondersteunt worden in het invullen van de klantbehoefte.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner