Beveiliging nieuws

Onze partners

NIBHV

Nenova

Seagate

BHVcertificaat.online

OSEC

Akuvox

Alarm Meldnet

Securitas

VBN

RoSecure

Brivo

Regio Control Veldt

Bosch Security Systems

Traka ASSA ABLOY

Paxton

CSL

Milestone

Nimo Dog Security

Service Centrale Nederland

Unii

SMC Alarmcentrale

Sequrix

VEB

ASIS

EAL

VVNL

Avigilon Alta

ADI

HD Security

VAIBS

SmartCell

De Beveiligingsjurist

ASSA ABLOY

G4S

Eagle Eye Networks

Secusoft

SOBA

Uniview

NetworxConnect

Crown Security Services

Nimo Drone Security

Oribi ID Solutions

PG Security Systems

i-Pro

2N

Genetec

GFT

CardAccess

Multiwacht

VideoGuard

CDVI

Connect Security

Optex

Hikvision

Dero Security Products

Centurion

Kiwa

Bydemes

Explicate

HID

ARAS

Eizo

Hanwha Vision Europe

SmartSD

Paraat

20face

Gold-IP

Masset Solutions

IDIS

Lobeco

DZ Technologies

Alphatronics

Ajax Systems

Seris

Top Security

Add Secure

Advancis

Trigion

JMB Groep

Mobile team Securitas verhuisd naar Naarden

18 januari 2022
Redactie
14:14

Het beveiligingsteam van Securitas in Eemnes is verhuisd naar een nieuw kantoor in Naarden. Het mobiele surveillance team werkt nu vanuit een duurzamer pand op het centraal gelegen bedrijventerrein Gooimeer. Met name bedrijven op de bedrijventerreinen Gooimeer Noord en Zuid kunnen rekenen op nog snellere aanrijtijden.

Bedrijventerrein Gooimeer kent een uitstekende bereikbaarheid door de diverse uitvalswegen, de directe nabijheid van de op- en afrit naar de snelweg A1 en een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer. Klanten in de regio kunnen na de verhuizing dan ook blijven rekenen op snelle alarmopvolging. Daarnaast zijn zij ook op de nieuwe locatie welkom voor persoonlijk veiligheidsadvies.

Centrale locatie
Vestigingsmanager Henk Mikkers is blij met de verhuizing. “Qua pand gaan we erop vooruit”, zegt hij. “Ons pand in Eemnes werd slechts ten dele benut, dat was zonde van de ruimte. Daarnaast is het bedrijventerrein Gooimeer zeer geschikt als opkomlocatie, oftewel de centrale locatie voor het stationeren van onze dienstauto’s. We verwachten dat we een groot deel van onze klanten vanaf deze locatie nog beter kunnen bedienen.”
Volgens Mikkers kan de komst van Securitas ook de veiligheid op het bedrijventerrein zelf vergroten. Mede omdat veel bedrijven op het terrein al gebruik maken van de diensten van Securitas. Hoewel de aanrijtijden nu al gemiddeld onder de 15 minuten liggen, betekent de verhuizing naar Gooimeer dat surveillanten bij onraad nog sneller ter plekke kunnen zijn.

Altijd in de buurt
Maar ook verder gelegen klanten hoeven zich geen zorgen te maken, benadrukt Mikkers. “Surveillanten rijden 24/7 door de regio en zijn altijd in de buurt. Dankzij de hoogwaardige technische apparatuur in de auto’s en onze landelijke alarmcentrale, het Securitas Operations Center (SOC) kunnen we snel acteren en kwaadwillenden voor zijn.”
Ondanks de verhuisdrukte kunnen klanten erop vertrouwen dat surveillanten de komende periode op scherp staan. Dat is in de wintermaanden hard nodig. “Van november tot en met februari worden de meeste inbraken gepleegd. In het donker zijn inbrekers minder zichtbaar en slaan ze gemakkelijker hun slag. Daar zijn we in deze tijd extra alert op”, aldus Mikkers.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner