Beveiliging nieuws

Onze partners

ASIS

2N

Paraat

CDVI

BHVcertificaat.online

Lobeco

Regio Control Veldt

ASSA ABLOY

DZ Technologies

SmartSD

Dero Security Products

Avigilon Alta

JMB Groep

VVNL

Genetec

ADI

Bosch Security Systems

Hikvision

EAL

Eagle Eye Networks

NetworxConnect

Crown Security Services

Nimo Dog Security

HID

Akuvox

Connect Security

Kiwa

HD Security

Bydemes

G4S

Advancis

Brivo

Multiwacht

SmartCell

Service Centrale Nederland

RoSecure

OSEC

Alphatronics

Seagate

Trigion

NIBHV

Top Security

VEB

SMC Alarmcentrale

Centurion

Uniview

Alarm Meldnet

Sequrix

SOBA

De Beveiligingsjurist

Hanwha Vision Europe

CSL

Gold-IP

Nenova

CardAccess

Seris

ARAS

Oribi ID Solutions

Add Secure

i-Pro

Traka ASSA ABLOY

GFT

IDIS

Milestone

Ajax Systems

Securitas

Secusoft

Unii

VBN

Paxton

Masset Solutions

Eizo

VAIBS

Optex

PG Security Systems

Nimo Drone Security

20face

VideoGuard

Explicate

Krachtige zoomcamera voor industriële omgevingen

21 januari 2022
Redactie
10:38

Hikvision komt met een 4MP varifocale bulletcamera (iDS-2CD7A45G0-IZ (H)S(Y)). Deze behoort tot de op AI gebaseerde DeepinView-netwerkcamerareeks. Het is de eerste in deze serie met 25x optische zoom. Speciale voorzieningen maken hem bij uitstek geschikt voor industriële omgevingen.

Het grote zoombereik maakt de camera ideaal voor transportknooppunten, zoals luchthavens en treinstations, snelwegen en stadions, maar ook voor industriële omgevingen zoals staalfabrieken en chemische fabrieken. Met een brandpunt van 4,7 -118 mm en 25x optische zoom kan de camera doelen vanaf een grote afstand vastleggen met heldere beelden. Dit levert klanten een besparing op totale uitgaven en onderhoudskosten op omdat één camera grote ruimtes kan bestrijken die anders meerdere camera’s nodig zouden hebben. Dit levert ook in de toekomst kostenbesparingen op, aangezien slechts één camera onderhouden hoeft te worden.

Details
Een ander voordeel van het grote zoombereik is dat de camera gevaarlijke omgevingen kan bewaken, zonder zelf aan dat gevaar blootgesteld te worden. Dat is onder andere het geval bij staalfabrieken, waar extreem hoge temperaturen en nabij gemonteerde camera kunnen beschadigen. In combinatie met de hoge resolutie van 4MP zijn ook kleine details vast te leggen, die noodzakelijk zijn voor identificatie van indringers. Door gebruik te maken van Deep Learning-algoritmen kan de camera voldoen aan meer geavanceerde beveiligingsbehoeften, waaronder perimeterbeveiliging, gezichtsherkenning en herkenning van meerdere doelen voor mensen en voertuigen.

Betrouwbare buitenactiviteiten bij zwaar weer
De camera is betrouwbaar bij extreem koud weer dankzij een ingebouwde verwarming die de lens vrijhoudt van sneeuw of ijs. De verwarming voorkomt ook dat de lens beslaat bij plotselinge temperatuurschommelingen. Tot slot kan de camera ook op grote hoogten worden gemonteerd. De nieuwe DeepinView-camera is namelijk ontworpen met Gyro Image Stabilization (GIS)-technologie die de effecten van trillingen van de mast minimaliseert en de camera in staat stelt constant heldere beelden te produceren.
De camera beschikt over IR met groot bereik voor objectdetectie tot afstanden van 200 meter.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner