Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

ASIS

De Beveiligingsjurist

SOBA

20face

ADI

Bydemes

PG Security Systems

SMC Alarmcentrale

Alphatronics

Regio Control Veldt

BHVcertificaat.online

ASSA ABLOY

G4S

Genetec

DZ Technologies

Traka ASSA ABLOY

Sequrix

Secusoft

HD Security

Oribi ID Solutions

Optex

VEB

SmartSD

VideoGuard

Paxton

JMB Groep

Nimo Dog Security

Securitas

SmartCell

CSL

Unii

Brivo

Advancis

NIBHV

CardAccess

VBN

Seris

Service Centrale Nederland

Paraat

Bosch Security Systems

2N

Top Security

GFT

Kiwa

Lobeco

Add Secure

VVNL

Seagate

HID

Multiwacht

NetworxConnect

Akuvox

Milestone

VAIBS

Trigion

Centurion

Gold-IP

Explicate

Crown Security Services

Masset Solutions

Dero Security Products

Hikvision

CDVI

Eagle Eye Networks

IDIS

Uniview

OSEC

Hanwha Vision Europe

Connect Security

i-Pro

Nenova

Eizo

Alarm Meldnet

Avigilon Alta

Nimo Drone Security

EAL

Ajax Systems

RoSecure

ARAS

Speciale ontvangst voor VIPS op FireSafety & Security Event

16 maart 2022
Redactie
09:17

De organisator van FireSafety & Security Event stelt speciale VIP-kaarten beschikbaar waarmee exposanten relaties kunnen uitnodigen. Met zo’n kaart kunnen bezoekers eerder naar binnen en de beste plaatsen innemen bij het openingscongres.

Het aantal inschrijvingen overtreft momenteel al de verwachtingen. Met nog zo’n vier weken te gaan, komt de 2000ste bezoeker in zicht. Velen lijken na twee jaar coronacrisis weer hard toe aan een gelegenheid om ‘live’ te netwerken met leveranciers, klanten en andere relaties.

Openingscongres
De organisatie verloopt intussen ook op rolletjes. Alle beschikbare vierkante meters in de hallen 6 en 7 van de Brabanthallen zijn bezet en de voorbereidingen voor het openingscongres zijn zo goed als gereed. Tijdens dit congres, op 13 april om 10:00u, gaan tien sprekers in op onderwerpen rond het thema ‘het businessmodel voor de beveiligingsinstallateur in 2022-2025’. Een belangrijk thema, omdat dit businessmodel vanwege de digitalisering en veranderend klantengedrag de komende jaren flink zal moeten worden aangepast. Het openingscongres staat onder leiding van dagvoorzitter Peter van der Geer van het bekende Debat.nl.

VIP-kaartenactie
Exposanten met een stand van 15 of 30m² kunnen drie VIP’s uitnodigen. Voor exposanten met een stand van 60 of 120m² zijn zes kaarten beschikbaar. Met de VIP-kaartenactie wil de organisator exposanten aanmoedigen om mensen uit te nodigen die bijvoorbeeld inhoudelijk kunnen bijdragen aan het openingscongres. VIP’s kunnen al vanaf 9:30u naar binnen, worden ontvangen met koffie en wat lekkers en kunnen voorin plaatsnemen bij het podium op het centrale terras. Na elke ‘pitch’ van 4 minuten heeft het publiek de gelegenheid om gedurende 1 minuut vragen te stellen. Na afloop van het openingscongres om 11:00u zal de officiële openingshandeling plaatsvinden. Het is nog even een verrassing wie die gaat verrichten!

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner