Beveiliging nieuws

Onze partners

Kiwa

VideoGuard

DZ Technologies

De Beveiligingsjurist

Bydemes

JMB Groep

Securitas

BHVcertificaat.online

Uniview

Dero Security Products

OSEC

CardAccess

Nimo Drone Security

Advancis

Traka ASSA ABLOY

HD Security

Lobeco

SOBA

VAIBS

Gold-IP

Optex

20face

Brivo

Genetec

Explicate

SmartCell

GFT

Top Security

Eagle Eye Networks

Add Secure

Seagate

Seris

EAL

ASSA ABLOY

Masset Solutions

RoSecure

ARAS

NetworxConnect

Alarm Meldnet

SMC Alarmcentrale

Multiwacht

Trigion

2N

Milestone

Secusoft

Nenova

Bosch Security Systems

Akuvox

HID

i-Pro

CSL

Sequrix

Crown Security Services

MPL

Regio Control Veldt

VBN

G4S

Ajax Systems

Nimo Dog Security

ADI

Unii

VEB

PG Security Systems

Paxton

CDVI

Connect Security

Alphatronics

Eizo

VVNL

NIBHV

SmartSD

Service Centrale Nederland

Hanwha Vision Europe

IDIS

Paraat

Centurion

Hikvision

Oribi ID Solutions

ASIS

Avigilon Alta

Milestone Systems komt met nieuw partnerprogramma

29 maart 2022
Redactie
07:28

Milestone introduceert komende zomer een nieuw partnerprogramma voor wederverkopers, systeemintegrators, beveiligingsspecialisten en serviceproviders. Volgens het bedrijf is dit bedoeld om partners te helpen hun bedrijf te laten groeien en hun klantensucces te vergroten.

Gericht op het verdiepen van de relaties van het bedrijf met zijn partners, omvatten de verbeteringen van het partnerprogramma een transparant drieledig programmaontwerp. Dit bestaat uit een partnerstatus per landniveau, uitgebreide programmavoordelen en partnerbeloningen, introductie van groeikortingen voor toppartners en opnieuw afgestemde deelnamevereisten. Het nieuwe programma gaat in op 1 juli 2022.

Profiteren van marktkansen
“Milestone is en blijft een partnergericht bedrijf. We zijn volledig kanaalgestuurd en toegewijd aan het verdiepen van onze relaties met onze partners. Met dit nieuwe programma zullen we onze partners helpen groeien terwijl ze kunnen profiteren van een enorme en gedifferentieerde marktkans”, zegt Bill Rainey, vice-president van Global Channel Strategy bij Milestone Systems.
Het nieuwe programma heeft veel verbeteringen en nieuwe toevoegingen om partners te helpen klanten de beste oplossingen en diensten te bieden. Waaronder een eenvoudiger programmaontwerp met drie niveaus: Authorized, Advanced en Premier op basis van hun productiviteit en kwalificaties. Het wordt eenvoudiger en helpt klanten te bepalen waarom een ​​bepaalde partner de juiste is voor een installatie, aldus Milestone.

Partnerstatus op landniveau
Om meer flexibiliteit te bieden en het voor partners gemakkelijker te maken om toegang te krijgen tot voordelen van het hoogste niveau, wordt de status gebaseerd op landniveau in plaats van op individuele sites. De geschiktheid wordt bepaald door een combinatie van inkomsten en certificeringen voor alle locaties van partners in een land.

Uitgebreide voordelen en beloningen
Naast de niveaukortingen voor de verkoop van Milestone-producten, komen Advanced en Premier Partners in aanmerking voor extra voordelen, waaronder het in aanmerking komen voor projectprijzen, prioritaire technische ondersteuning, niet-voor-wederverkoop bedoelde demonstratielicenties en meer.

Introductie van groeikortingen
Premier Partners komen in aanmerking voor kortingen tot 4% van de jaarlijkse Milestone-omzet voor het overtreffen van de verkooptargets. Acceleratorkortingen zijn progressief; hoe meer partners verkopen, hoe meer ze verdienen. Premier partners hebben aparte omzetdoelen.

Nieuwe Vereisten
Partners moeten een minimale omzet met Milestone-producten genereren om deel te mogen nemen aan het partnerprogramma. Advanced en Premier Partners moeten trainingen volgen en certificeringen behalen. Premier Partners zullen ook het Milestone-merk en de producten actief moeten promoten en een jaarlijks businessplan moeten opstellen. Op de Milestone Partner Program-website is meer informatie te vinden.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

Seagate

MPL

Suricat

Wordt een partner