Beveiliging nieuws

Onze partners

SMC Alarmcentrale

GFT

Regio Control Veldt

Paraat

Dero Security Products

Nimo Dog Security

VAIBS

RoSecure

Add Secure

Advancis

HD Security

Sequrix

VVNL

ADI

20face

Eagle Eye Networks

Nimo Drone Security

Oribi ID Solutions

Hanwha Vision Europe

Brivo

Bosch Security Systems

Securitas

Multiwacht

VideoGuard

CDVI

JMB Groep

Seagate

OSEC

SmartCell

NIBHV

Ajax Systems

Service Centrale Nederland

Traka ASSA ABLOY

ARAS

Eizo

EAL

Genetec

Dahua

NetworxConnect

Uniview

Avigilon Alta

Explicate

Centurion

2N

VBN

Masset Solutions

De Beveiligingsjurist

DZ Technologies

SmartSD

Lobeco

Nenova

Optex

HID

Hikvision

Paxton

Unii

CardAccess

Akuvox

Crown Security Services

Seris

Trigion

SOBA

G4S

Connect Security

Milestone

Bydemes

VEB

ASIS

i-Pro

PG Security Systems

Secusoft

CSL

Alphatronics

MPL

Alarm Meldnet

Top Security

BHVcertificaat.online

Gold-IP

Kiwa

ASSA ABLOY

IDIS

Ajax Systems wijkt deel van productie uit naar Turkije

13 mei 2022
Redactie
12:07

Ajax Systems, de Oekraïense ontwikkelaar en fabrikant van beveiligingssystemen, opent zijn eerste fabriek in Istanbul. Op deze wijze wil het bedrijf de leveringen blijven garanderen, als ook het westen van Oekraïne door de Russen wordt verwoest.

De nieuwe fabriek van 8300m² zal de volledige reeks Ajax-apparaten produceren en biedt een verdubbeling van de huidige productie in Oekraïne. De fabriek verwacht minimaal 150.000 apparaten per maand te produceren. Ajax Systems is al begonnen met het vormen van een lokaal productieteam. In de eerste fase is het de bedoeling om minstens 400 mensen aan te nemen. Een uitdaging daarbij is dat mannelijke werknemers Oekraïne niet mogen verlaten. Het bedrijf was overigens al voor de Russische invasie van plan om nieuwe productiefaciliteiten in het buitenland op te zetten als logische voortzetting van productieopschaling.

Strategische stap
De opening van een nieuwe fabriek in Istanbul is een strategische stap die door het bedrijf is gepland en gericht is op diversificatie van de productiefaciliteiten. “We kozen voor Turkije op basis van een combinatie van factoren, zoals de beschikbaarheid van productieprofessionals, infrastructuur, de voorwaarden van de vrije economische zone, het belastingniveau, de kwaliteit van aannemers en de nabijheid van onze belangrijkste markten. De nieuwe productie zal de productontwikkeling van Ajax versterken en de toegang tot nieuwe markten versnellen. We zijn er sterk van overtuigd dat de diversiteit aan talenten en culturen de beste producten en oplossingen creëert. En we hebben altijd op lokale teams gerekend”, aldus CEO Aleksandr Konotopskyi van Ajax Systems. Nu de oorlog zich naar het oosten van het land heeft verplaatst, heeft Ajax Systems de bestaande productie- en productontwikkeling in Oekraïne weer volledig hervat. Het bedrijf is actief op zoek naar specialisten voor de fabriek en breidt zijn R&D-team uit. Deze productiefaciliteit blijft in Oekraïne. Daarnaast heeft het bedrijf zijn eigen logistieke hub in Polen en ontwikkelt het zijn lokale teams in de strategische markten van Spanje, Italië, het VK, Duitsland, Frankrijk, de VAE, Zuid-Afrika en andere landen.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

MPL

Wordt een partner