Beveiliging nieuws

Onze partners

Dero Security Products

Multiwacht

JMB Groep

Masset Solutions

Regio Control Veldt

HID

VAIBS

ASSA ABLOY

SmartSD

Milestone

SOBA

EAL

Connect Security

VVNL

Avigilon Alta

Oribi ID Solutions

Kiwa

OSEC

Gold-IP

Nimo Dog Security

ASIS

SMC Alarmcentrale

MPL

Lobeco

Trigion

Add Secure

DZ Technologies

Top Security

Uniview

Paraat

IDIS

CardAccess

Sequrix

Explicate

20face

NIBHV

SmartCell

Unii

Hanwha Vision Europe

Eizo

Seagate

Centurion

Brivo

NetworxConnect

De Beveiligingsjurist

Hikvision

Eagle Eye Networks

G4S

Alarm Meldnet

Paxton

Advancis

Crown Security Services

BHVcertificaat.online

RoSecure

Nenova

Traka ASSA ABLOY

Bosch Security Systems

CDVI

Genetec

Alphatronics

Bydemes

HD Security

PG Security Systems

Seris

2N

Secusoft

VideoGuard

ARAS

Akuvox

Optex

CSL

Securitas

VEB

Nimo Drone Security

GFT

ADI

VBN

Ajax Systems

i-Pro

Service Centrale Nederland

Alarmsystemen voor particulieren beoordeeld

12 juli 2022
Redactie
05:36

Volgens vergelijkingssite Top-X.nl is het eTIGER S6 Smart Home Draadloos Alarmsysteem de beste oplossing voor particulieren die nog snel even voor de vakantie een inbraakalarm willen aanschaffen. Wie wat meer zekerheid wil, is goed af met Verisure.

Top-X.nl vergelijkt consumentenproducten in de meest uiteenlopende categorieën. Nu dus ook alarmsystemen voor particulieren, die niet in een zodanige risicoklasse vallen dat zij een gecertificeerde oplossing van een professionele installateur nodig hebben. Wie op zoek is naar een goed alarmsysteem is volgens de vergelijkingssite het beste af met het eTIGER S6 Smart Home Draadloos Alarmsysteem, dat zou uitblinken in gebruiksgemak, veiligheid en betrouwbaarheid. Het werkt via wifi en via een simkaart, zodat ook bij stroomuitval de alarmering blijft werken.

Basissystemen
Op de tweede plaats komt het Somfy Protect Home Alarm. Dat is ongeveer even goed als het eTIGER-systeem, maar wel bijna driemaal zo duur. Het WoonVeilig alarmsysteem 3 staat heel toepasselijk op de derde plaats. Dit wordt vooral voor ouderen geschikt geacht, maar vergt wel een abonnement van 9 euro per maand. De Eufy Home Alarm Kit 5-delig + Eufycam 2 Pro en Gigaset Smart Home Alarmsysteem komen op de vierde, respectievelijk vijfde plaats. In de regel gaat het hier om basissystemen met een centrale en enkele componenten. Voor veel situaties zullen extra componenten aangeschaft moeten worden. De vergelijkingssite benadrukt nog dat het beste alarmsysteem niet voor elke situatie als beste uit de bus zal komen. De keuze zal uiteindelijk altijd afhangen van de individuele omstandigheden. Daarom wordt bij twijfel geadviseerd om alsnog een specialist in te schakelen.

Professionele oplossing
Particulieren die professionele beveiliging willen, kunnen overigens ook bij Top-X.nl terecht. Via de website kan vrijblijvend advies van installateurs in de buurt worden opgevraagd. Dat brengt uiteindelijk natuurlijk een hoger prijskaartje met zich mee, dan een doe-het-zelf-systeem, maar voorkomt ook dat geld wordt verspilt aan een systeem dat vanwege een ondeskundige aanleg niet goed werkt. Tot slot wordt in de vorm van een Verisure review informatie gegeven over een alarmoplossing op abonnementsbasis, voor particulieren die meer zekerheid willen en vooral ook wat meer te besteden hebben.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

MPL

Seagate

Suricat

Wordt een partner