Beveiliging nieuws

Onze partners

ADI

SmartSD

HD Security

NIBHV

G4S

Add Secure

Seris

De Beveiligingsjurist

Seagate

NetworxConnect

DZ Technologies

CardAccess

Advancis

Traka ASSA ABLOY

Masset Solutions

SmartCell

VBN

Kiwa

Sequrix

IDIS

Genetec

HID

Paxton

ARAS

Connect Security

EAL

Trigion

VEB

SMC Alarmcentrale

Avigilon Alta

Oribi ID Solutions

Bosch Security Systems

VVNL

RoSecure

2N

Eizo

BHVcertificaat.online

VAIBS

i-Pro

Hanwha Vision Europe

Gold-IP

Milestone

Ajax Systems

Alarm Meldnet

Nenova

Alphatronics

Crown Security Services

Regio Control Veldt

Centurion

Securitas

Dero Security Products

Lobeco

OSEC

Uniview

Secusoft

Optex

GFT

Akuvox

ASIS

Hikvision

Explicate

PG Security Systems

Nimo Dog Security

VideoGuard

ASSA ABLOY

Top Security

Multiwacht

Bydemes

Nimo Drone Security

Paraat

20face

CSL

JMB Groep

Eagle Eye Networks

Brivo

CDVI

Service Centrale Nederland

SOBA

Unii

VideoGuard gaat oplossingen met i-PRO-apparatuur creëren

26 september 2022
Redactie
11:19

De systemen van i-PRO (voorheen Panasonic) kenmerken zich door vergaand gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie. Reden voor value added distributor VideoGuard om het merk toe te voegen aan het assortiment en de technologie te gaan gebruiken in oplossingen op basis van het Genetec-platform.

Voor beveiliging, maar ook voor vele andere toepassingen levert i-PRO camera’s met geavanceerde intelligente functies voor bijvoorbeeld het analyseren van wat er op de winkelvloer gebeurt en het managen van verkeersstromen. “We zijn als Value Added Distributor van Genetec altijd op zoek naar producten en technieken die een  toevoeging vormen in de combinatie met Genetec Security Center”, zegt algemeen directeur Richard Nass van VideoGuard. “We hadden natuurlijk al een breed portfolio aan intelligente camera’s, maar i-PRO is vooral ook sterk in verschillende verticale oplossingen.”

Optimale ondersteuning
Wat handig is, is dat de technologie van i-PRO al binnen Security Center ondersteund wordt. Dat wil echter nog niet zeggen dat het creëren van effectieve en efficiënte oplossingen eenvoudig is. Daarom heeft de supportafdeling van VideoGuard eerst een uitgebreid trainingsprogramma gevolgd, zodat optimale ondersteuning geleverd kan worden aan installateurs die met i-PRO en Genetec aan de slag willen. Die ondersteuning gaat van het uitbrengen de offerte tot en met het beheer en onderhoud. Nass: “Eindklanten hebben soms verwachtingen die niet zomaar zijn waar te maken. Toch weten onze engineers de vraag altijd wel in een oplossing om te zetten. i-PRO biedt al heel veel mogelijkheden, maar is ook een open platform waarop apps van derden kunnen draaien. Via de IoT plug-in van Genetec is de camera vervolgens met Security Center te beheren. Voor die plug-in is overigens geen licentie vereist. i-PRO heeft ook nog enkele interessante camera’s die je op de markt niet zo snel tegenkomt, zoals een slechts 9cm hoge multisensorcamera met AI en IR. Verder is goed nagedacht over beveiliging van de systemen tegen cybercrime. De cybersecurity – waaronder end-to-end-encryptie – van i-PRO sluit naadloos aan op die van Security Center.”

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner