Beveiliging nieuws

Onze partners

Paraat

PG Security Systems

ARAS

ASIS

Bydemes

Alarm Meldnet

Service Centrale Nederland

Connect Security

G4S

RoSecure

Oribi ID Solutions

Secusoft

Avigilon Alta

Regio Control Veldt

GFT

JMB Groep

ASSA ABLOY

NetworxConnect

Paxton

Dero Security Products

20face

VEB

VideoGuard

Alphatronics

Advancis

Top Security

Seris

Centurion

HD Security

Add Secure

De Beveiligingsjurist

Optex

Ajax Systems

IDIS

VAIBS

Kiwa

SMC Alarmcentrale

VBN

Bosch Security Systems

Trigion

VVNL

i-Pro

HID

Hikvision

CardAccess

Gold-IP

BHVcertificaat.online

Lobeco

SOBA

SmartCell

OSEC

Multiwacht

Nimo Drone Security

Explicate

Nimo Dog Security

ADI

Eizo

Traka ASSA ABLOY

Hanwha Vision Europe

Milestone

Eagle Eye Networks

Securitas

Crown Security Services

Akuvox

Masset Solutions

2N

Brivo

Unii

Genetec

EAL

Nenova

CDVI

NIBHV

SmartSD

Sequrix

DZ Technologies

Seagate

Uniview

CSL

BHV-cursus vanuit de luie stoel volgen

12 oktober 2022
Redactie
14:02

Wie snel, comfortabel in de eigen omgeving en op een eenvoudige manier een BHV-certificaat in de beveiligingssector wil halen of verlengen, kan nu terecht bij BHVcertificaat.online. Deze cursus kan op elk gewenst moment thuis of op het werk worden gevolgd. Er is zowel een basiscursus als een herhaalcursus.

De initiatiefnemer biedt de cursussen online aan, vanuit de visie dat BHV essentieel is voor elk bedrijf, maar dan ook wel laagdrempelig bereikbaar moet zijn. Iedereen heeft het tenslotte erg druk tegenwoordig en dat mag niet ten koste gaan van de veiligheid. 

Arbowet
De online BHV-cursus voldoet aan de minimale eisen uit de Arbowet. In deze wet is vastgelegd dat bedrijfshulpverleners zodanig zijn opgeleid dat ze eerste hulp kunnen verlenen bij ongevallen, de gevolgen van een ongeval kunnen beperken, een brand kunnen beperken en bestrijden en kunnen alarmeren en evacueren.

BHV-opleiding Online
In de BHV opleiding wordt uitgebreid alle lesstof behandeld en wordt de cursist stap voor stap door de  onderwerpen geleid. Dat zijn onder andere levensreddende eerste hulp inclusief reanimatie en AED, niet levensreddende eerste hulp, alarmering en ontruiming en brand en brandbestrijding.
De online BHV-opleiding is opgebouwd uit een aantal hoofdstukken en ieder hoofdstuk bestaat uit meerdere lessen. De lessen worden elk afgesloten met een vragenlijst zodat de cursist weet of de inhoud van de les voldoende bekend is. Na elk hoofdstuk volgt een toets om de behandelde lesstof af te sluiten.

De lessen bestaan uit tekst, duidelijke plaatjes en instructiefilmpjes. De cursist kan op elk moment terug in de lesstof en deze opnieuw doornemen.  Ook de vragen kunnen altijd opnieuw beantwoord worden. Wie 80 procent van de vragen uit de toetsen juist heeft beantwoord, krijgt het BHV-certificaat toegestuurd. Dit certificaat is 1 jaar geldig. Deze online BHV opleiding is uitermate geschikt voor wie nog niet eerder een BHV-cursus heeft gevolgd of als het meer dan drie jaar geleden is dat deze gevolgd is. Deze e-learning vraagt ongeveer zes uur tijdsinvestering.

BHV-herhaling
Wie al eerder een BHV-certificaat heeft behaald kan kiezen voor de BHV herhaling. Tijdens deze online cursus worden de belangrijkste zaken uit de opleiding herhaald en wordt nieuwe lesstof toegevoegd. De BHV-herhaling bestaat uit de hoofdstukken Eerste hulp – Ziektebeelden, Eerste hulp – Bewusteloosheid en Brandbestrijding – Ontruiming. Met de BHV herhaling blijft de cursist up-to-date. De lesstof wordt herhaald en de cursist leert bij over de nieuwste inzichten. Op die manier kunnen medewerkers en collega’s vertrouwen op passende maatregelen in geval van calamiteiten. Met dit certificaat is de BHV-er weer een jaar in te zetten.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner