Beveiliging nieuws

Onze partners

Kiwa

Add Secure

Securitas

Hikvision

Lobeco

NetworxConnect

DZ Technologies

Advancis

PG Security Systems

Sequrix

SmartCell

Uniview

ASIS

Milestone

Eagle Eye Networks

Nimo Dog Security

Explicate

i-Pro

Top Security

ARAS

RoSecure

EAL

VEB

ASSA ABLOY

Traka ASSA ABLOY

Genetec

NIBHV

Centurion

Service Centrale Nederland

Ajax Systems

2N

IDIS

Dero Security Products

ADI

HID

Secusoft

Seris

Nenova

Oribi ID Solutions

CDVI

JMB Groep

Hanwha Vision Europe

CardAccess

Eizo

BHVcertificaat.online

SmartSD

Alarm Meldnet

VBN

SOBA

Masset Solutions

VVNL

Avigilon Alta

VideoGuard

Brivo

Unii

Alphatronics

CSL

Paraat

Gold-IP

Bydemes

HD Security

Multiwacht

Paxton

Trigion

Connect Security

Akuvox

20face

Crown Security Services

Nimo Drone Security

SMC Alarmcentrale

OSEC

VAIBS

Regio Control Veldt

Seagate

Bosch Security Systems

G4S

De Beveiligingsjurist

Optex

GFT

Genetec komt met nieuwe generatie Synergis Cloud Link

14 november 2022
Redactie
12:30

Genetec’s volgende generatie Synergis™ Cloud Link met een IoT-gateway met PoE-ondersteuning voor toegangsbeheer is nu verkrijgbaar. Dit nieuwe apparaat maakt toekomstige uitbreiding makkelijker dan ooit en biedt krachtigere beveiliging zonder in te boeten op de praktische vormfactor, aldus de fabrikant.

Synergis™ Cloud Link is gebaseerd op een nieuw innovatief hardwareplatform voor betere ondersteuning van lokale, hybride of volledig cloudgebaseerde architecturen. Deze verbeterde IoT-gateway biedt krachtigere beveiliging en functies in een nieuw, modern jasje. De vernieuwde gateway maakt gebruik van dezelfde architectuur en kan daardoor eenvoudig uitgewisseld worden met de Synergis Cloud Link van de vorige generatie. Daarnaast heeft Genetec zijn afhankelijkheid van externe leveranciers verkleind, zodat de fabrikant sneller en stabieler kan leveren.

Nieuwe functies voor cyberbeveiliging
Synergis Cloud Link biedt nu betere cyberbeveiliging dan ooit, met betere functionaliteit waarmee het makkelijker is om de installatie in de toekomst uit te breiden. Bovendien is nu gebruik te maken van versleutelde partities voor gebruikersgegevens, Secure Boot en een Secure Element met EAL6+ Gold-certificering voor het opslaan van cryptografische elementen.
Deze IoT-gateway met PoE-ondersteuning biedt tevens geïntegreerd dreigingsbeheer waarmee operators snel en eenvoudig kunnen reageren op mogelijke dreigingen door de toegang tot bepaalde gebieden te beperken en een dreigingsstatus in te stellen in Genetec™ Security Center. De oplossing verbetert bovendien de algemene beveiliging van het systeem door het aanvalsoppervlak voor hackers te verkleinen, aangezien er minder apparaten verbonden zijn met een WAN- of internetverbinding.

Uitbreiden met cloudgebaseerd hardwareplatform
Het innovatieve hardwareplatform waarop de nieuwe Synergis Cloud Link is gebaseerd, biedt ongekende flexibiliteit om aan de specifieke eisen van de systeemarchitectuur te voldoen, ongeacht of het systeem geïnstalleerd is op locatie, volledig in de cloud is gebaseerd of een combinatie daarvan.
Hiermee zijn apparaten op locatie veilig te verbinden met de clouddiensten van Genetec, maar ook moeiteloos te migreren naar de cloud, zonder dat extra hardware aangeschaft hoeft te worden. De gebruiker kan profiteren van stabiele, versleutelde en sterk beveiligde communicatie met de cloud met Synergis Cloud Link.

Verbeterde architectuur en moderner design
De Synergis Cloud Link is naadloos uitwisselbaar met apparaten van de vorige generatie, zodat de huidige infrastructuur voor toegangsbeheer in gebruik kan blijven. De module heeft dezelfde vormfactor en montagepunten als de vorige generatie, maar is voorzien van nieuwe firmware en biedt verbeteringen op het gebied van betrouwbaarheid, levenscyclusbeheer en updatemanagement. En dat allemaal in een modern en strak jasje.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner