Beveiliging nieuws

Onze partners

Brivo

Masset Solutions

Optex

Seris

Sequrix

Service Centrale Nederland

Akuvox

JMB Groep

HD Security

RoSecure

Unii

Genetec

Regio Control Veldt

Uniview

Explicate

2N

Paxton

Add Secure

ASIS

VEB

ADI

Bydemes

Alphatronics

SOBA

SmartSD

Oribi ID Solutions

SmartCell

VVNL

Hikvision

BHVcertificaat.online

Milestone

HID

Gold-IP

NIBHV

Multiwacht

Dero Security Products

CDVI

Avigilon Alta

Advancis

PG Security Systems

Centurion

Nenova

DZ Technologies

CardAccess

Top Security

ASSA ABLOY

Nimo Drone Security

Alarm Meldnet

Connect Security

Crown Security Services

GFT

G4S

CSL

Ajax Systems

Lobeco

NetworxConnect

Nimo Dog Security

IDIS

Hanwha Vision Europe

20face

Paraat

Securitas

Kiwa

Secusoft

Trigion

De Beveiligingsjurist

Traka ASSA ABLOY

SMC Alarmcentrale

ARAS

i-Pro

Seagate

OSEC

Eizo

VAIBS

VideoGuard

Eagle Eye Networks

EAL

VBN

Bosch Security Systems

Hikvision combineert Hik-ProConnect en Hik-ePartner

29 november 2022
Redactie
09:10

Hikvision heeft Hik-Partner Pro geïntroduceerd. Dit is een one-stop-beveiligingsbeheerplatform op maat gemaakt voor beveiligingspartners, waaronder installateurs, distributeurs en systeemintegrators. Het is het resultaat van een samenvoeging van Hik-ProConnect en Hik-ePartner tot één enkel softwareplatform.

Gebruikers van Hik-ProConnect of Hik-ePartner kunnen met hun bestaande account inloggen op het nieuwe platform. Ze krijgen een melding met een pop-upvenster om te migreren wanneer ze Hik-ProConnect of Hik-ePartner openen, met verdere instructies om Hik-Partner Pro te upgraden of te downloaden. De beschikbaarheid van upgrades kan per land, regio of apparaat verschillen.

Voordelen
Met Hik-Partner Pro kunnen partners de volgende voordelen krijgen. Gemakkelijke toegang tot up-to-date product-, verkoop- en marketinginformatie. Hik-Partner Pro blijft een volledig portfolio van Hikvision-producten en -oplossingen bieden met eenvoudige navigatie en samen met uitgebreide marketinghandouts voor partners. Partners kunnen op het platform ook verschillende verkoopacties volgen.
Het platform geeft bedrijven van gebruikers een boost met services met toegevoegde waarde. Hik-Partner Pro, overgenomen van Hik-ProConnect, maakt configuratie en onderhoud van apparaten op afstand mogelijk. Het stelt beveiligingsinstallateurs verder in staat hun klanten servicepakketten met toegevoegde waarde te bieden, zoals monitoring van de status van apparaten en tijdige online ondersteuning.
Mogelijkheden zijn verder uit te breiden met professionele vaardigheden en hulpmiddelen, zoals de ‘how-to’-gidsen, die het dagelijkse werk van partners verder helpen met installatiekennis, terwijl de beveiligingshulpmiddelen partners ook kunnen helpen hun klanten beter van dienst te zijn, zoals bij het selecteren van geschikte producten en het maken van offertes op maat.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner