Beveiliging nieuws

Onze partners

IDIS

SOBA

Eizo

Add Secure

Eagle Eye Networks

De Beveiligingsjurist

OSEC

Hanwha Vision Europe

Securitas

Kiwa

ARAS

Masset Solutions

Paxton

Crown Security Services

Connect Security

Akuvox

Top Security

HID

Secusoft

Milestone

DZ Technologies

HD Security

Genetec

Alarm Meldnet

Unii

VAIBS

Sequrix

Uniview

Avigilon Alta

Hikvision

RoSecure

SMC Alarmcentrale

Gold-IP

Bosch Security Systems

VVNL

Alphatronics

Brivo

Ajax Systems

VideoGuard

SmartCell

CSL

JMB Groep

ASSA ABLOY

2N

ADI

EAL

Lobeco

Paraat

CardAccess

Nimo Drone Security

CDVI

ASIS

Seris

Explicate

Optex

G4S

Nenova

GFT

VBN

Trigion

VEB

Centurion

Bydemes

Oribi ID Solutions

PG Security Systems

Dero Security Products

i-Pro

BHVcertificaat.online

Service Centrale Nederland

Nimo Dog Security

Regio Control Veldt

Advancis

Seagate

NetworxConnect

NIBHV

SmartSD

Multiwacht

Traka ASSA ABLOY

20face

Trigion en Huisman slaan de handen ineen

3 februari 2023
Redactie
09:15

Sinds 1 februari 2023 vult Trigion opnieuw de beveiligingsvraag in voor haar Schiedamse buurman Huisman. Dit is een wereldwijde speler die zware constructies ontwerpt, fabriceert en onderhoudt op het gebied van duurzame energie. Trigion verzorgt de veiligheid op het terrein van Huisman.

In de periode voor 2015 gaf Trigion ook al invulling aan het beveiligingsvraagstuk van Huisman. Beide organisaties zijn dan ook goed bekend met elkaar. Echter is de vraag van toen wezenlijk anders dan die van nu. “Concreet willen wij met Trigion een veiligere omgeving voor Huisman creëren. Dit door te onderzoeken of wij de mensbeveiliging kunnen gaan versterken met de inzet van technologie”, aldus Esther Mannak, facility consultant bij Huisman. “Wat zijn de kansen op het gebied van mensbeveiliging en welke mogelijkheden zijn er voor Huisman met betrekking tot de inzet van systemen, sensoren, camera’s, beveiligen op afstand en andere slimme technieken. Dat gaan we echt samen ontdekken en daar kijken we enorm naar uit.”

Een andere kijk op beveiliging
Nick Geutjes, consultant integrale veiligheid bij Trigion, en collega’s staan op hun beurt te popelen om Huisman mee te gaan nemen in alle mogelijke oplossingen voor de toekomst. “Het bezoek dat Huisman in aanloop naar de nieuwe samenwerking bracht aan onze geavanceerde afdeling Monitoring & Respons bleek echt een doorbraak in het gesprek. Met eigen ogen de eindeloze mogelijkheden van beveiligen op afstand kunnen zien, inspireert en geeft stof tot nadenken over oplossingen voor de toekomst. Geweldig om met Huisman onze kennis en ervaringen te delen en samen de volgende stap te gaan zetten.”
Komende periode wordt de mensbeveiliging onder de hedendaagse standaarden van Trigion verder gecontinueerd en geprofessionaliseerd voor Huisman. Tegelijkertijd gaan beide partijen intensief met elkaar in gesprek om in kaart te brengen welke slimme, innovatieve technieken de beveiliging van Huisman nog efficiënter en beter gaan maken. Een samenwerkingsvorm die naadloos aansluit op een wereld waarin technologie een steeds grotere rol speelt, maar waarin de mens het verschil blijft maken en techniek daaraan ondersteunend is, aldus Trigion.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner