Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Connect Security

VAIBS

Masset Solutions

Hanwha Vision Europe

Secusoft

JMB Groep

Milestone

Add Secure

Multiwacht

Seris

VBN

NetworxConnect

Optex

Gold-IP

Crown Security Services

DZ Technologies

Alarm Meldnet

Trigion

Seagate

Nimo Drone Security

Top Security

2N

IDIS

SmartCell

Paxton

Regio Control Veldt

ASIS

VEB

BHVcertificaat.online

De Beveiligingsjurist

G4S

Traka ASSA ABLOY

SmartSD

20face

Explicate

PG Security Systems

Service Centrale Nederland

Eizo

Centurion

Brivo

Nenova

VVNL

Paraat

Kiwa

CSL

Ajax Systems

Akuvox

ARAS

Oribi ID Solutions

ADI

Uniview

NIBHV

GFT

Lobeco

Eagle Eye Networks

Bosch Security Systems

Sequrix

Alphatronics

VideoGuard

EAL

Advancis

Hikvision

RoSecure

Avigilon Alta

Nimo Dog Security

HD Security

CardAccess

Genetec

Dero Security Products

ASSA ABLOY

SMC Alarmcentrale

SOBA

Bydemes

CDVI

OSEC

HID

i-Pro

Unii

Securitas

Online BHV-training steeds populairder

4 april 2023
Redactie
04:33

Het BHV-certificaat halen bij BHVcertificaat.online is een groot succes, aldus Arend Flier van Wincoop Veiligheidstrainingen. Al ruim 3500 cursisten behaalden op deze manier hun BHV-certificaat. En ze zijn ook nog eens heel erg tevreden. Op feedbackcompany.com lieten ruim 335 cursisten een review achter en zij beoordeelden BHVcertificaat.online met een 9,1, zegt Flier trots.

Flier krijgt vaak de vraag of online trainingen wel mogen volgens de Arbeidsomstandigheden (ARBO) wet. “Volgens ons wel. In de Arbowet staat namelijk niets beschreven over de inhoud van een BHV-cursus en of er wel of geen praktijk moet worden gevolgd. Op het ARBO-portaal, een site van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, staan alle onderwerpen die met de arbeidsomstandigheden te maken hebben. Ook over BHV wordt hierop uitgebreid beschreven wat moet en wat niet moet, wat mag en niet mag. Hierop staat dat je ook een e-learning mag volgen voor de BHV. Kijk eens voor een uitgebreide uitleg op onze site.”

Opleiding en herhaling
Wie voor het eerst als BHV-er wil worden opgeleid kiest voor de BHV-opleiding. Tijdens deze online opleiding wordt de cursist stap voor stap meegenomen door de lesstof en leert hij of zij hoe te functioneren als bedrijfshulpverlener. Alle onderwerpen van de BHV worden hierin behandeld. Ook de reanimatie (baby, kind en volwassenen) en het gebruik van de AED wordt uitgebreid uitgelegd met tekst en filmpjes.
Wie de opleiding al een keer gevolgd heeft, kan de BHV-herhaling volgen. Hiermee worden jaarlijks enkele nieuwe onderwerpen behandeld. De reanimatie en AED zijn wel jaarlijks terugkerende onderwerpen die weer behandeld worden.

Reanimatiepop en verbandsetje
Als toevoeging op de cursus is het nu mogelijk om een reanimatiepop en een verbandsetje erbij te bestellen. De reanimatiepop is een opblaasbaar popje waarmee de cursist zelf realistisch de reanimatie kan oefenen. Tijdens de e-learning wordt in theorie aangeleerd hoe het reanimeren gaat en met de pop kan de cursist ook oefenen. De reanimatiepop hoeft maar een keer te worden aangeschaft en kan jaren mee. Met het verbandsetje kan de cursist oefenen met het aanleggen van diverse verbanden. Dit kan hij of zij doen bij een partner of collega. Op de e-learning wordt uitgebreid uitgelegd hoe de diverse verbandmaterialen gebruikt en aangelegd moeten worden.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner