Beveiliging nieuws

Onze partners

i-Pro

Hikvision

Hanwha Vision Europe

NIBHV

ASSA ABLOY

Alarm Meldnet

RoSecure

HID

Crown Security Services

IDIS

ARAS

Optex

Gold-IP

Advancis

VAIBS

Nenova

Secusoft

OSEC

Paxton

Nimo Drone Security

VBN

Bydemes

Add Secure

Masset Solutions

Centurion

PG Security Systems

De Beveiligingsjurist

CardAccess

Dero Security Products

Trigion

CDVI

Milestone

Alphatronics

EAL

Kiwa

Lobeco

SmartSD

Brivo

G4S

ADI

Eizo

20face

SmartCell

Unii

GFT

Nimo Dog Security

Genetec

BHVcertificaat.online

Sequrix

Multiwacht

Securitas

Service Centrale Nederland

Akuvox

Avigilon Alta

CSL

DZ Technologies

Bosch Security Systems

Seagate

Explicate

Seris

2N

Uniview

NetworxConnect

HD Security

VideoGuard

SOBA

Connect Security

Eagle Eye Networks

Regio Control Veldt

ASIS

Top Security

Paraat

Oribi ID Solutions

Traka ASSA ABLOY

VEB

Ajax Systems

VVNL

JMB Groep

SMC Alarmcentrale

Hikvision toont maritieme oplossingen op beurs

18 mei 2023
Redactie
06:27

Hikvision Benelux staat op de Maritime Industry Expo 2023 op 23, 24 en 25 mei (dinsdag, woensdag en donderdag) in de Evenementenhal in Gorinchem, samen met partner RP-ISP International Security Projects.

Maritime Industry is een vakbeurs die geheel gewijd is aan de onderwerpen scheepsbouw en scheepvaart. Bedrijven op het gebied van scheepsuitrusting, scheepsreparatie, scheepsmotoren en nog veel meer tonen zich op de beurs als potentiële leveranciers en dienstverleners. CCTV-systemen bieden de extra ogen aan de stuurman en kapitein door middel van een real-time weergave op de brug tijdens het manoeuvreren en het aan- en afmeren. Hikvision heeft zijn intelligente oplossingen diep geïntegreerd in de ontwikkelingsbehoeften op het gebied van de maritiem sector die op de Maritime Industry Expo 2023 worden getoond.

Hikvision Maritime Oplossing
Risico’s en de complexiteit van dreigingen zoals piraterij, smokkel en terrorisme vereisen onmiddellijk zicht rond het schip om te bepalen welke acties moeten worden ondernomen in geval van dreiging. Als situaties escaleren, moeten de camerastreams beschikbaar zijn vanaf meerdere locaties, zoals de citadel. Soms moeten de camera’s zelfs via satellietverbindingen met lage bandbreedte kunnen streamen. Terwijl CCTV de dagelijkse werkzaamheden ondersteunt, biedt het ook veel informatie tijdens het onderzoek van incidenten tijdens het varen en het laden/lossen van het schip.

Ecosysteem
Het ecosysteem van Hikvision biedt oplossingen op basis van zowel traditionele coax-bekabeling als moderne IP-technologie met lage vertraging. De IP-backbone biedt een flexibel gebruik van live weergave op meerdere locaties en een betrouwbaar opnamesysteem. Het systeem biedt volledige ondersteuning voor het bekijken van de videostreams op elke PC en tevens kunnen tablets/smartphones worden gebruikt om de kapitein vanuit zijn privécabine direct toegang te geven tot de streams. De thermische technologie biedt ook het grote voordeel dat hij in volledige duisternis kan zien. Het kan ook worden gebruikt om temperaturen te bewaken om brand te voorkomen – een groot risico, vooral op zee.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner