Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Unii

NIBHV

G4S

RoSecure

PG Security Systems

ASIS

CSL

i-Pro

Securitas

ADI

Hanwha Vision Europe

DZ Technologies

Seris

EAL

SOBA

CDVI

Connect Security

VideoGuard

ASSA ABLOY

CardAccess

Alarm Meldnet

Gold-IP

Top Security

Dero Security Products

Alphatronics

Nimo Dog Security

Paraat

SmartCell

Crown Security Services

Genetec

VVNL

Seagate

HID

Explicate

Paxton

HD Security

Avigilon Alta

VBN

SmartSD

2N

Bosch Security Systems

VEB

Sequrix

Optex

Nenova

Oribi ID Solutions

Service Centrale Nederland

Lobeco

De Beveiligingsjurist

JMB Groep

Uniview

20face

Regio Control Veldt

Eagle Eye Networks

SMC Alarmcentrale

Multiwacht

Nimo Drone Security

Secusoft

Hikvision

Kiwa

Akuvox

Masset Solutions

Traka ASSA ABLOY

Eizo

Trigion

Bydemes

NetworxConnect

Centurion

BHVcertificaat.online

Add Secure

VAIBS

IDIS

Advancis

OSEC

Milestone

Ajax Systems

Brivo

ARAS

GFT

Masset Solutions zet in op procesoptimalisatie met LEAN

17 november 2023
Redactie
07:12

Masset Solutions richt zich op procesoptimalisatie door het LEAN-principe te integreren. In de komende periode blijft de organisatie actief werken volgens deze benadering om groei te stimuleren, de werkdruk te verminderen en het werkplezier te vergroten. Continu verbeteren is hierbij de sleutel, wat resulteert in een verhoogde productiviteit, verbeterde kwaliteit en klanttevredenheid.

Masset Solutions is gevestigd in Moordrecht en heeft in de afgelopen 35 jaar een sterke reputatie opgebouwd met advies, ontwerp, levering, installatie, certificering en onderhoud van beveiligingsinstallaties in de breedste zin van het woord. Op het gebied van inbraakbeveiliging, branddetectie, toegangscontrole of cameraobservatie biedt het bedrijf op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van klanten.

Wat betekent LEAN werken?
Bij Masset Solutions streven ze naar een omgeving waarin continu verbeteren in het DNA zit. Het toepassen van het LEAN-principe leidt tot verhoogde productiviteit en meer tevredenheid op de werkvloer. Blom Consultancy is de partner die hen begeleidt bij dit proces met bijbehorende methoden en middelen.
“Het geloof bij Masset Solutions is simpel: continu verbeteren resulteert in verhoogde productiviteit, verbeterde kwaliteit en tevreden medewerkers en klanten”, aldus Richard Masset, commercieel directeur van Masset Solutions. “Als er gestreefd wordt naar verbetering, wordt niet alleen een betere werkomgeving gecreëerd, maar wordt ook gebouwd aan een sterkere toekomst voor het bedrijf en de medewerkers. LEAN werken zien we als de sleutel tot hogere productiviteit, kwaliteit en werkgeluk.”

Kick-off continu verbeteren met LEAN werken
Afgelopen week organiseerde Masset Solutions een energieke kick-off bijeenkomst met alle medewerkers en betrokkenen. Onder het genot van hapjes en drankjes werden de eerste stappen gezet in het proces van continu verbeteren. Er is een kernteam samengesteld dat als basis dient om alle deelprocessen te integreren tot een multidisciplinair plan.
Begin deze week kreeg het LEAN-proces direct een vervolg met een organisatiebrede brown paper-sessie. Elke afdeling kreeg de ruimte om creatieve ideeën de vrije loop te laten en verbeterpunten aan te kaarten. Iedere afdeling werkt aan het verbeteren van processen om als team te bouwen aan innovatie.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner