Beveiliging nieuws

Onze partners

Optex

DZ Technologies

Multiwacht

Nimo Dog Security

Seris

MPL

NIBHV

ADI

SMC Alarmcentrale

Eagle Eye Networks

Hanwha Vision Europe

Connect Security

Unii

BHVcertificaat.online

GFT

Ajax Systems

Dero Security Products

Service Centrale Nederland

Crown Security Services

JMB Groep

CDVI

i-Pro

Add Secure

Sequrix

Akuvox

PG Security Systems

ARAS

Secusoft

SmartCell

Bydemes

Traka ASSA ABLOY

Hikvision

CSL

Masset Solutions

Explicate

HID

Alarm Meldnet

G4S

Uniview

Paraat

20face

VVNL

HD Security

VideoGuard

Paxton

Advancis

OSEC

VBN

CardAccess

Nenova

Lobeco

Gold-IP

Brivo

Centurion

VEB

Avigilon Alta

Nimo Drone Security

Top Security

Kiwa

Seagate

Milestone

SmartSD

VAIBS

EAL

Oribi ID Solutions

SOBA

Bosch Security Systems

NetworxConnect

2N

Trigion

RoSecure

De Beveiligingsjurist

Regio Control Veldt

ASSA ABLOY

Genetec

Securitas

Eizo

ASIS

IDIS

Alphatronics

Beveiliging Nieuws in een nieuw jasje

31 augustus 2010
Redactie
10:50

Na vijf jaar trouwe dienst hebben we zojuist afscheid genomen van de huidige site en introduceren we met trots een geheel nieuwe gebruiksvriendelijke versie van de Beveiliging Nieuws website.

Twitter bericht

Het nieuwe uiterlijk en de nieuwe navigatie sluit beter aan bij de huidige mogelijkheden van het web. De Social Media iconen staan linksboven op de website omdat dit voor veel bezoekers belangrijk is. Er is sinds kort ook een Beveiliging Nieuws Facebook beschikbaar, zodra u vrienden wordt met de website krijgt u het laatste nieuws automatisch aangeleverd. LinkedIn en Twitter zijn het meest gebruikt en kende u waarschijnlijk al.

Omdat de bezoekersaantallen blijven stijgen was het noodzakelijk om na de server-update begin dit jaar ook de software te optimaliseren. Recent hebben we op een enkele dag bijna 60-duizend hits op de nieuwssite mogen registreren. In de nieuwe software zijn ook de adressen van de vacaturebank, de video’s en veel andere links gewijzigd. De oude verwijzingen worden automatisch doorgeschakeld naar de nieuwe adressen. Mocht u op uw eigen website links naar specifieke artikelen op onze website hebben staan, dan is het desondanks wel raadzaam om de link te wijzigen. De adressen van de gadgets, de rss-feeds en overigen zijn ongewijzigd. Met de overgang was de Beveiliging Nieuws website even onbereikbaar, maar gelukkig niet voor lang. Tijdens de werkzaamheden hebben we updates op ons @beveiliging Twitter-account geplaatst.

We gaan er vanuit dat u snel went aan het nieuwe design en de website inderdaad ook als gebruiksvriendelijker ervaart. Namens de redactie veel plezier op onze vernieuwde website toegewenst.

Rob Hamberg

update 11:21
Helaas hebben we niet kunnen voorkomen dat er een aantal oude links niet doorgeschakeld worden. E-mail berichten die u de afgelopen dagen heeft ontvangen bevatten soms links die niet meer werken. Het gaat hierbij met name om sollicitaties op vacatures.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

MPL

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner