Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Avigilon Alta

Alphatronics

Advancis

Lobeco

Eagle Eye Networks

Akuvox

Bydemes

Hanwha Vision Europe

Multiwacht

Regio Control Veldt

Oribi ID Solutions

VEB

CardAccess

Crown Security Services

Kiwa

VVNL

i-Pro

SOBA

2N

Paraat

Masset Solutions

RoSecure

ASSA ABLOY

SmartCell

Traka ASSA ABLOY

CSL

Securitas

Optex

VAIBS

Alarm Meldnet

NetworxConnect

HD Security

IDIS

G4S

Top Security

VideoGuard

Brivo

Milestone

BHVcertificaat.online

GFT

OSEC

Network Optix

20face

ARAS

Paxton

Ajax Systems

Add Secure

Secusoft

Service Centrale Nederland

Explicate

Nenova

Gold-IP

Nimo Dog Security

Seagate

Unii

JMB Groep

Uniview

Nimo Drone Security

CDVI

Centurion

Hikvision

Seris

VBN

De Beveiligingsjurist

Bosch Security Systems

PG Security Systems

Genetec

Sequrix

Connect Security

Dero Security Products

Eizo

EAL

SmartSD

ADI

DZ Technologies

SMC Alarmcentrale

ASIS

NIBHV

HID

Trigion

Aansluiten op Alarm Meldnet wordt stukken eenvoudiger

28 maart 2024
Redactie
09:51

Voor partners van Alarm Meldnet wordt het binnenkort een stuk eenvoudiger om meldkameraansluitingen te realiseren en te beheren. Met een innovatief online platform genaamd ‘Mijn Alarm Meldnet’ wordt dit proces gestroomlijnd en makkelijker dan ooit tevoren. Geïnteresseerden kunnen tijdens het FireSafety & Security Event bij de stand van Alarm Meldnet (C.05) terecht voor een exclusieve preview.

In ’Mijn Alarm Meldnet’ hebben installateurs volledige controle over het aanmaken en beheren van meldkameraansluitingen, zonder dat daarbij telefonisch contact met de meldkamer nodig is. Met slechts enkele eenvoudige stappen kunnen eindklanten direct worden aangesloten. Ingevoerde aanmeldgegevens worden automatisch geïntegreerd in de meldkamersoftware waardoor een nieuwe aansluiting direct operationeel is zodra alle stappen voltooid zijn.

Gebruiksvriendelijke interface
Daarnaast biedt het platform installateurs de mogelijkheid om zelf onderhoudsfases in te stellen en klantgegevens te beheren. Ook kunnen zij klantaccounts aanmaken waarmee eindklanten toegang krijgen tot functionaliteiten zoals het bekijken en aanpassen van waarschuwlijsten, schakelcontroles etc. Dit alles is beschikbaar via een gebruiksvriendelijke interface die toegankelijk is via de browser op een desktop, smartphone en tablet. Inloggen is extra veilig door twee-factor-authenticatie.

In eigen beheer ontwikkeld
Een van de opvallende kenmerken van het platform is dat deze in eigen beheer is ontwikkeld. “We hebben geen bestaand platform afgenomen en simpelweg ons logo erop geplakt”, zegt Marvin Brant, projectmanager bij Alarm Meldnet. “Mijn Alarm Meldnet is volledig van de grond af opgebouwd waardoor wij de volledige regie hebben over de ontwikkeling en doorontwikkeling. Dit stelt ons in staat om een hoog niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen, terwijl we tegelijkertijd voldoen aan de specifieke behoeften van onze partners.”
Salesmanager Roy Niessen voegt hieraan toe: “We kunnen niet wachten om tijdens het FireSafety & Security Event een voorproefje van Mijn Alarm Meldnet te geven. We geloven dat dit platform ons in staat zal stellen om onze partners nóg beter van dienst te zijn.”

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Seagate

Suricat

SequriX

Videoguard

Wordt een partner