Beveiliging nieuws

Onze partners

G4S

De Beveiligingsjurist

CardAccess

Alphatronics

Alarm Meldnet

IDIS

VEB

Ajax Systems

SmartSD

Advancis

Top Security

VAIBS

ARAS

Brivo

Add Secure

Milestone

Oribi ID Solutions

Paraat

Dero Security Products

Traka ASSA ABLOY

Kiwa

NIBHV

GFT

ADI

NetworxConnect

RoSecure

Hikvision

Connect Security

Seagate

MPL

Optex

PG Security Systems

HD Security

SmartCell

Seris

Dahua

Securitas

Service Centrale Nederland

Centurion

Genetec

i-Pro

Koninklijke Oosterberg

Crown Security Services

ASIS

Explicate

Boon Edam

CSL

SOBA

Gold-IP

Multiwacht

VideoGuard

VVNL

Akuvox

EAL

Uniview

BHVcertificaat.online

OSEC

Unii

Hanwha Vision Europe

Lobeco

CDVI

Nimo Dog Security

DZ Technologies

SMC Alarmcentrale

Eagle Eye Networks

JMB Groep

Nenova

Nimo Drone Security

VBN

Regio Control Veldt

Sequrix

Paxton

HID

2N

Trigion

ASSA ABLOY

Masset Solutions

Avigilon Alta

Bydemes

Eizo

Secusoft

Bosch Security Systems

20face

Aansluiten op Alarm Meldnet wordt stukken eenvoudiger

28 maart 2024
Redactie
09:51

Voor partners van Alarm Meldnet wordt het binnenkort een stuk eenvoudiger om meldkameraansluitingen te realiseren en te beheren. Met een innovatief online platform genaamd ‘Mijn Alarm Meldnet’ wordt dit proces gestroomlijnd en makkelijker dan ooit tevoren. Geïnteresseerden kunnen tijdens het FireSafety & Security Event bij de stand van Alarm Meldnet (C.05) terecht voor een exclusieve preview.

In ’Mijn Alarm Meldnet’ hebben installateurs volledige controle over het aanmaken en beheren van meldkameraansluitingen, zonder dat daarbij telefonisch contact met de meldkamer nodig is. Met slechts enkele eenvoudige stappen kunnen eindklanten direct worden aangesloten. Ingevoerde aanmeldgegevens worden automatisch geïntegreerd in de meldkamersoftware waardoor een nieuwe aansluiting direct operationeel is zodra alle stappen voltooid zijn.

Gebruiksvriendelijke interface
Daarnaast biedt het platform installateurs de mogelijkheid om zelf onderhoudsfases in te stellen en klantgegevens te beheren. Ook kunnen zij klantaccounts aanmaken waarmee eindklanten toegang krijgen tot functionaliteiten zoals het bekijken en aanpassen van waarschuwlijsten, schakelcontroles etc. Dit alles is beschikbaar via een gebruiksvriendelijke interface die toegankelijk is via de browser op een desktop, smartphone en tablet. Inloggen is extra veilig door twee-factor-authenticatie.

In eigen beheer ontwikkeld
Een van de opvallende kenmerken van het platform is dat deze in eigen beheer is ontwikkeld. “We hebben geen bestaand platform afgenomen en simpelweg ons logo erop geplakt”, zegt Marvin Brant, projectmanager bij Alarm Meldnet. “Mijn Alarm Meldnet is volledig van de grond af opgebouwd waardoor wij de volledige regie hebben over de ontwikkeling en doorontwikkeling. Dit stelt ons in staat om een hoog niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen, terwijl we tegelijkertijd voldoen aan de specifieke behoeften van onze partners.”
Salesmanager Roy Niessen voegt hieraan toe: “We kunnen niet wachten om tijdens het FireSafety & Security Event een voorproefje van Mijn Alarm Meldnet te geven. We geloven dat dit platform ons in staat zal stellen om onze partners nóg beter van dienst te zijn.”

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

MPL

Wordt een partner