ADI komt met 4K-beeldschermen van AG Neovo

ADI introduceert de PD-Q-serie van AG Neovo, een professioneel en betrouwbaar 55″-beeldscherm met 4K-resolutie en 700 nits helderheid. Het is geschikt voor gebruik in luchthaventerminals, controlekamers en winkelcentra.

Het beeldscherm biedt een volledig gamma ingangsbronnen, met inbegrip van een ingebouwde USB-media-speler, verschillende I/O-poorten en een INTEL® SDM-sleuf. De schermen van de PD-Q serie met professionele kwaliteit zijn te gebruiken binnen verschillende soorten bewakings-, operators- en digital signage-oplossingen en bieden de mogelijkheid om het beeld horizontaal of verticaal weer te geven.

Toegevoegde waarde
De PD-Q serie biedt meer functies met toegevoegde waarde, inclusief de PID Command & Ctrl, een software voor het extern beheer van displays via mobiele apparaten en de gepatenteerde Anti-burn-in-technologie die ervoor zorgt dat wanneer lange tijd statische inhoud wordt weergegeven de beelden helder en scherp blijven, zonder hinderlijke schaduweffecten.
Ook kan de PD-Q serie eenvoudig als videowall geïnstalleerd worden met de Daisy-chain functie, die het doorlussen van signaal (DisplayPort) en IR mogelijk maakt op 2, 4, 9 tot max 150 schermen.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: