Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

VEB

SMC Alarmcentrale

Securitas

CDVI

PG Security Systems

Kiwa

Crown Security Services

Unii

Masset Solutions

OSEC

NIBHV

Trigion

G4S

ADI

HD Security

Optex

Alphatronics

JMB Groep

HID

RoSecure

Genetec

IDIS

Ajax Systems

Advancis

Nenova

Alarm Meldnet

Oribi ID Solutions

Avigilon Alta

BHVcertificaat.online

EAL

De Beveiligingsjurist

VVNL

Explicate

Regio Control Veldt

Connect Security

Seagate

Eizo

Service Centrale Nederland

Add Secure

NetworxConnect

Milestone

Akuvox

Dero Security Products

SmartSD

ASIS

Sequrix

Brivo

Bosch Security Systems

VAIBS

Nimo Dog Security

ASSA ABLOY

CSL

SOBA

Eagle Eye Networks

2N

DZ Technologies

Seris

SmartCell

ARAS

VBN

Paraat

Traka ASSA ABLOY

GFT

Uniview

Top Security

Secusoft

Centurion

Gold-IP

Multiwacht

VideoGuard

Paxton

Lobeco

Bydemes

i-Pro

Hikvision

20face

CardAccess

Hanwha Vision Europe

Nimo Drone Security

ADI wordt EMEA-distributeur voor Alphatronics’ UNii

17 april 2024
Redactie
00:05

ADI Global en Alphatronics hebben een distributieovereenkomst getekend voor levering van de door Alphatronics ontwikkelde inbraaksystemen van het merk UNii in de EMEA regio. UNii is sinds 2019 op de markt en kenmerkt zich door een modulaire centrale, waardoor met één type hardware verschillende configuraties mogelijk zijn.

Volgens Jos Herrebrugh, managing director van Alphatronics, is er veel interesse in het portfolio van de UNii in binnen- en buitenland. Herrebrugh: “We zien dat bij veel merken de echte innovatie uitblijft. Dat is in een markt die kampt met een krimpend personeelsaanbod en een groeiende vraag naar betrouwbare beveiligingsinstallaties, een onhoudbare situatie. Bij de lancering van de UNii in 2019 hebben we een oplossing gepresenteerd die eenvoudig en modulair is en met lagere operationele kosten geïnstalleerd en onderhouden kan worden. Dat is het enige antwoord op een vergrijzende markt. Hierbij speelt uiteraard het remote beheer en onderhoud via de cloudoplossing UNii online een belangrijke rol.
Met ADI kunnen nog meer klanten kennismaken met de UNii en de voordelen hiervan. Alphatronics ziet in ADI een professionele partner waar de UNii goed past in het bestaande portfolio.”

Opgeleid
De ADI medewerkers in de Benelux zijn inmiddels opgeleid voor het ondersteunen van de UNii producten. Joseph Davies, EMEA senior category manager van ADI heeft een belangrijke rol gespeeld in de keuze voor de UNii en is verheugd dat de UNii is toegevoegd aan het assortiment in de EMEA regio.
De bestaande partners en verkooppunten, in Nederland en de exportlanden, blijven gewoon bestaan. Klanten kunnen dus de UNii blijven kopen waar ze gewend zijn en daar ook gebruik maken van de technische ondersteuning. Daarnaast zal de verkoop via ADI starten in de Benelux en Scandinavië. Hierna volgen de andere EMEA regio’s.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner