Adverteren

mediakitVerhoog de vraag naar uw producten en diensten.

Adverteren op Beveiliging Nieuws is gericht adverteren. Lezers zijn met name professionals die dagelijks eenvoudig op de hoogte willen blijven van het relevante nieuws binnen hun vakgebied. De loyaliteit aan Beveiliging Nieuws is opvallend hoog en het aantal gebruikers van de website groeit ondanks het enorme bereik nog steeds.

Beveiliging Nieuws bereikt ruim 50 duizend geïnteresseerden op het gebied van beveiliging, veiligheid en security management per maand. Over de gehele website zijn dit ruim 13 miljoen pageviews per jaar.

De mediakit bevat informatie over de mogelijkheden om te publiceren, adverteren inclusief bezoekersaantallen en tarieven.

Opvragen van de mediakit kan hier en is geheel vrijblijvend.

NIEUWSBRIEF

Elke ochtend beginnen ruim 8000 professionals in beveiliging en veiligheid hun dag met de nieuwsbrief van Beveiliging Nieuws. Voor slechts 135 euro per dag staat u met uw advertorial bovenaan. De advertorial bestaat uit een titel, een banner van 468 x 60 pixels, een informatieve tekst van maximaal veertig woorden en een knop met hyperlink naar uw website. Voor meerdere dagen betaalt u slechts 110 euro per dag, wanneer de dagen direct op de eerste dag volgen.

Interesse? Stuur een mail naar info@beveiligingnieuws.nl

Dagelijks over beveiliging