Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

OSEC

20face

VVNL

Add Secure

Optex

Trigion

VideoGuard

ARAS

Eizo

ASIS

Masset Solutions

i-Pro

Oribi ID Solutions

Hikvision

CardAccess

Multiwacht

Bydemes

Nimo Dog Security

ASSA ABLOY

NIBHV

EAL

GFT

Bosch Security Systems

Crown Security Services

Kiwa

Seris

Service Centrale Nederland

De Beveiligingsjurist

Nenova

PG Security Systems

Nimo Drone Security

NetworxConnect

Unii

Regio Control Veldt

Secusoft

SOBA

Paxton

BHVcertificaat.online

Connect Security

VAIBS

SmartCell

Avigilon Alta

Ajax Systems

ADI

JMB Groep

2N

VEB

Dero Security Products

Traka ASSA ABLOY

CDVI

Paraat

HID

Explicate

SmartSD

Uniview

Alphatronics

Eagle Eye Networks

DZ Technologies

Sequrix

Centurion

Seagate

G4S

Akuvox

Advancis

Genetec

Brivo

RoSecure

Gold-IP

Securitas

Alarm Meldnet

Milestone

CSL

Hanwha Vision Europe

Top Security

IDIS

HD Security

VBN

SMC Alarmcentrale

Lobeco

Anticipate London

Van 2 tot en met 4 december vindt in ExCeL London het nieuwe evenement Anticipate London plaats. Dit is de voortzetting van de beveiligingsvakbeurzen Ifsec, Firex, Facilities Show en Safety & Health Expo. Het evenement zal voor de eerste keer samenvallen met de Security and Fire Excellence Awards, georganiseerd in Grosvenor House, Park Lane in Londen op 2 december.

Anticipate London ontstond als resultaat van gesprekken met leden van een toekomstgerichte adviesraad, waarin leiders op het gebied van beveiliging, veiligheid, facilitymanagement en vastgoed van zowel FTSE 250-organisaties als de bredere publieke sector zitting hebben. Gekeken werd naar uitdagingen en kansen, zoals technologische innovatie en digitalisering, opkomende maatschappelijke en mondiale risico’s, klimaatverandering en overheidswetgeving. Dat leidde tot de conclusie dat er een nieuw forum nodig is om leiders van vastgoed en mensen samen te brengen en oplossingen te presenteren die een veiligere, slimmere toekomst voor iedereen creëren, aldus de beursorganisatie.

Groter geheel
Exposanten en langlopende evenementpartners van de vier voorgaande evenementen moeten er volgens de organisator van Anticipate London zeker van zijn dat de technische seminars nog steeds zullen bestaan zoals ze altijd hebben bestaan, maar wel zal Anticipate London zich richten op de toekomstgerichte professional die geïnteresseerd is het grotere geheel.
Bij de introductie zei Alex Robertson, hoofd Marketing van Anticipate London, dat uitgebreid onderzoek en overleg met experts uit de industrie had plaatsgevonden voor het bedenken en implementeren van het nieuwe merk. ‘Anticiperen’ is een woord dat sterke weerklank vindt bij professionals die verantwoordelijk zijn voor de bescherming van werknemers – de meest waardevolle hulpbron van een organisatie. Het spreekt over de noodzaak om ons bewust te zijn van risico’s en opkomende bedreigingen, terwijl het ook indicatief is voor het toekomstgericht zijn en anticiperen op de nieuwste technologie, normen en overheidswetgeving.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner