Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

NIBHV

DZ Technologies

Trigion

Bydemes

HID

Seris

Alarm Meldnet

VAIBS

Service Centrale Nederland

Advancis

RoSecure

i-Pro

Paraat

CDVI

Avigilon Alta

Alphatronics

Centurion

Oribi ID Solutions

JMB Groep

Masset Solutions

ASIS

2N

Unii

VVNL

CSL

ASSA ABLOY

ARAS

Traka ASSA ABLOY

PG Security Systems

Genetec

SMC Alarmcentrale

Nenova

De Beveiligingsjurist

Hikvision

VEB

20face

Explicate

SmartSD

Nimo Dog Security

Optex

Akuvox

GFT

Milestone

Uniview

Seagate

Dero Security Products

Eizo

Paxton

IDIS

Regio Control Veldt

CardAccess

Lobeco

Hanwha Vision Europe

Brivo

SmartCell

Ajax Systems

Bosch Security Systems

Nimo Drone Security

Top Security

Kiwa

HD Security

VBN

OSEC

SOBA

G4S

ADI

VideoGuard

EAL

NetworxConnect

Connect Security

Crown Security Services

Gold-IP

Multiwacht

Secusoft

Eagle Eye Networks

Add Secure

Sequrix

BHVcertificaat.online

Securitas

Elektro & Klimaat: Dé elektrobeurs van Nederland

Henk & Fred organiseert van 17 tot en met 19 september Elektro & Klimaat in Expo Houten. Een elektrobeurs met alles op het gebied van schakelmateriaal, laadpalen, verlichting, groepenkasten, (brand)veiligheid, gereedschap, kabels en domotica. Maar ook over warmtepompen, infraroodverwarming en batterijopslag.

Elektro & Klimaat biedt ruim 70 standhouders op het gebied van E-installatie. “Er is behoefte aan een specifieke E-beurs”, zegt beursmanager Matthea Kiemeney. “Henk & Fred staat bekend als het magazine voor de elektrotechniek. Met afgezien van de Coronajaren een jaarlijks beursevent met een breed scala aan exposanten op het gebied van schakelmateriaal, verlichting, groepenkasten, kabels, domotica, laadpalen, (brand)veiligheid en gereedschap. En omdat bij nieuwe technieken als de warmtepomp, infraroodverwarming en batterijopslag, de E-installatie steeds belangrijker wordt, hebben we ook het segment ‘Klimaat’ toegevoegd aan de beurs van 2024.”

Meer kennisdelen
Elke installateur of monteur is tegenwoordig druk. Elektro & Klimaat bevat een uitgebreid aanbod van exposanten en een divers programma waardoor de tijd van de bezoeker goed wordt besteed. Daarnaast wordt er nog intensiever samengewerkt met brancheorganisaties, die tevens bijdragen aan het programma. De nadruk ligt deze editie nog meer op kennisoverdracht en netwerken. Bij de lezingen wordt ingespeeld op actuele thema’s waar de installateur meer over wil weten, er kunnen dagelijks diverse cursussen worden gevolgd en certificaten worden behaald of verlengd. We focussen ons op een breed publiek, naast installateurs behoren ook architecten, gebouwbeheerders en aannemers tot de doelgroep.

Feestje voor de branche
Iedere beursdag opent Elektro & Klimaat met een spetterende openingsact of lezing. Bij voorgaande beursedities van Henk & Fred waren er bijvoorbeeld lezingen van Formule 1-analist Robert Doornbos, astronaut André Kuipers en scheidsrechter Bas Nijhuis. De woensdagavond wordt een ‘feestje voor de branche’, want op deze avond vindt de Grote Finale plaats van de Henk & Fred verkiezingen ‘Monteur van het Jaar’- en ‘Installatiebedrijf van het Jaar’. Beide verkiezingen werden in 2023 voor het eerst georganiseerd – om meer nadruk te leggen op het mooie vak van monteur en installateur – en waren goed voor een volle beurshal met een afsluitend optreden van René Karst. De woensdagavond staat vooral in het teken van netwerken en bijpraten met collega’s uit het vak.

Kijk voor meer informatie op: www.elektro-klimaat.nl.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner