Facilitair & Gebouwbeheer

Drie  dagen  lang, van  woensdag  24  tot en met  vrijdag  26 januari 2018, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Ook staan er tientallen exposanten op beveiligingsgebied.

Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 20 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken.
Op beveiligingsgebied staan AED Solutions, Artitec, Assa Abloy, Automatic Signal, Axa Project Security, Axis Communications, Bosch Building and Energy Solutions, Buildlinq Building Safety Manager, De Leeuw, DVTadvies, Firecom, G.U-Nederland, iLoq, Isero IJzerwarengroep, Ivana, Mauer Nederland, Nedap, NSC-Beveiligingstechniek, OBO Betterman, Opencard key management, Parts United, Paxton, Salto Systems, Saval, Sellox, SimonsVoss, Smeding, Spyke Security, Surveillance Support, Traka ASSA ABLOY, Vandenberg-ID, Videoguard en WEWO Europe op de beurs.

Breed vakgebied
Met facilitair en gebouwbeheer richt de beurs zich op een breed vakgebied waar veel gerelateerde onderwerpen onder vallen.  Denk hierbij aan onderwerpen van afwezigheidsregistratie, beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groen op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties tot receptie, sluitwerken, terreinbeheer, verhuizen en zonwering.

Kennisoverdracht
Naast op een bruisende beursvloer kunnen standhouders hun kennis delen via een van de 64 symposia die samen het kennisoverdrachtprogramma op de beursvloer vormen. Ook kunnen zij (gratis) meestrijden om de FGNoviteitenprijs 2018, welke door onze jury op de beursvloer wordt uitgereikt aan het meest innovatieve product of dienst uit de sector.

Gedeeld

Geef een reactie