Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

ADI

Unii

Connect Security

Hanwha Vision Europe

Alphatronics

Top Security

Ajax Systems

VVNL

HD Security

EAL

Eagle Eye Networks

JMB Groep

PG Security Systems

i-Pro

SmartSD

2N

Paxton

NIBHV

Masset Solutions

Centurion

Eizo

Securitas

NetworxConnect

Multiwacht

Oribi ID Solutions

Lobeco

CDVI

Kiwa

HID

VAIBS

Brivo

Trigion

Nimo Dog Security

Akuvox

VBN

BHVcertificaat.online

ASIS

Nenova

Optex

Paraat

CardAccess

Crown Security Services

CSL

DZ Technologies

VEB

Add Secure

Bydemes

20face

Genetec

Explicate

GFT

Bosch Security Systems

SmartCell

De Beveiligingsjurist

Milestone

Avigilon Alta

RoSecure

IDIS

Seris

Traka ASSA ABLOY

ASSA ABLOY

Alarm Meldnet

Nimo Drone Security

Service Centrale Nederland

Secusoft

OSEC

ARAS

Hikvision

G4S

VideoGuard

Dero Security Products

Seagate

Uniview

Advancis

SOBA

SMC Alarmcentrale

Sequrix

Gold-IP

Regio Control Veldt

Alarmberichten via SMS

1 mei 2005
Redactie
23:24

Een gaswolk over uw huis? Explosiegevaar bij uw werk? Hevige rookontwikkeling bij de school van uw kinderen? U kunt nu als eerste gewaarschuwd worden als u of uw gezin gevaar loopt of als er kans is op schade. U meldt u ??n keer aan met uw postcode. Door uw postcode en ‘aan’ te sturen naar 5100 of via www.alarmbericht.nl. U ontvangt een bevestigings-SMS, dat een kwartje kost. De alarmberichten zijn gratis voor de ontvanger.

Alarmbericht.nl is de offici?le website voor AlarmSMS berichten van de overheid. Algemene alarmberichten worden verzonden onder verantwoordelijkheid en vanuit de meldkamers van brandweer, politie en GGD. Deze berichten zijn een aanvulling op de sirenes van het luchtalarm, of meldingen van (bijna) rampen of calamiteiten waarvoor de sirenes niet worden ingezet. Deze dienst is momenteel beschikbaar voor de regio Rotterdam Rijnmond.

AlarmSMS biedt u naast regionaal alarm vanuit de hulpdiensten (brandweer, etc.) ook enkele landelijke alarmdiensten (zoals het WeerAlarm, GladheidAlarm en ZonkrachtAlarm). Deze service zal in de komende tijd worden uitgebreid.

De mobiele telefoon bereikt bij alarmering het grootste deel van de bevolking. Bijna 85% van de Nederlanders heeft een mobiele telefoon en elk mobiel toestel kan SMS-berichten ontvangen. Geen ander medium heeft zo?n groot en snel bereik.

Een SMS op uw mobiele telefoon werkt onmiddellijk en trefzeker. U weet meteen wat u te doen staat: Ga naar binnen, sluit ramen en deuren, luister naar de radio of kijk naar de tv.

Als u niet alleen thuis, maar ook op uw werk, op school, bij familie of ergens anders wil worden getipt, geeft u ook d??rvan de postcode door. Voor deze postcode(s) betaalt u per aanmelding jaarlijks 0,40 eurocent.

Link: www.alarmbericht.nl

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner