Alphatronics komt met CDVI’s Atrium-toegangsproducten

Alphatronics uit Nijkerk, distributeur van CDVI en producent van elektronische beveiligingsapparatuur, breidt zijn toegangsportfolio verder uit. Aan het complete CDVI-assortiment is de toegangsapparatuur Atrium toegevoegd.

Het Atrium toegangssysteem van CDVI biedt volgens Alphatronics zowel de installateur als de eindgebruiker veel gebruiksgemak. Het volledige systeem is te beheren via de web-interface en behoeft dus geen ingewikkelde software. Ook een PC op locatie is niet noodzakelijk, omdat de volledige database in de controller is opgeslagen. Per controller kunnen twee deuren worden aangestuurd.

Brede inzetbaarheid
CDVI is een Europese fabrikant van toegangsproducten. Deze kenmerken zich door de hoge kwaliteit, het uitgebreide assortiment en de brede inzetbaarheid. Het assortiment varieert van eenvoudige standalone oplossingen tot volledige toegangssystemen en de daarbij behorende accessoires.
CDVI geeft standaard 10 jaar garantie op het volledige productgamma. Alle medewerkers van Alphatronics zijn getraind in de Atrium-apparatuur van CDVI, zodat installateurs terecht kunnen voor advies en ondersteuning bij het maken van een keuze.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: