Alphatronics levert de UNii 4G-moduul mèt simkaart

De UNii 4G-moduul wordt nu in combinatie met een CSL-simkaart geleverd, die middels roaming automatisch het sterkste netwerk kiest. Een bijkomend voordeel van deze oplossing is het gebruik van het CSL IoT Platform 3.0. Hiermee zijn alle gebruikers eenvoudig te beheren.

De installateur kan op elk moment de status van sim’s bekijken en deze indien gewenst wijzigen  met de opties: activeren, opschorten, heractiveren en afmelden. Het platform geeft de mogelijkheid om facturen te bekijken en te downloaden in PDF- of Excel-formaat. Service en facturatie van de sim-dienst gaat rechtstreeks via CSL.
De sim’s zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste eisen op het gebied van snelheid, prestaties en stabiliteit van de verbinding zonder onderbrekingen. Elke SIM maakt gebruik van een Privé APN en wereldwijde roaming-mogelijkheden die zorgen voor de beste netwerkbeschikbaarheid. Installatie gaat door een account aan te maken, de SIM te activeren, een QR-code te scannen en enkele eenvoudige instructies te volgen.

Meer informatie is per e-mail op te vragen.

Deel dit artikel via: