Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Oribi ID Solutions

DZ Technologies

Top Security

Regio Control Veldt

G4S

VBN

SmartCell

GFT

VEB

Nenova

Lobeco

ASSA ABLOY

Advancis

Secusoft

Bydemes

Masset Solutions

Alphatronics

Nimo Drone Security

Akuvox

Avigilon Alta

Seris

Nimo Dog Security

EAL

Genetec

SMC Alarmcentrale

RoSecure

PG Security Systems

Seagate

OSEC

Hanwha Vision Europe

Add Secure

BHVcertificaat.online

Traka ASSA ABLOY

Bosch Security Systems

ASIS

Brivo

Paraat

Securitas

20face

Service Centrale Nederland

Eagle Eye Networks

Connect Security

Centurion

Uniview

Explicate

VideoGuard

CDVI

De Beveiligingsjurist

SmartSD

VAIBS

JMB Groep

Eizo

Ajax Systems

Multiwacht

Gold-IP

Kiwa

Milestone

Optex

ARAS

CardAccess

Hikvision

Sequrix

NetworxConnect

Dero Security Products

Paxton

VVNL

NIBHV

IDIS

Alarm Meldnet

Crown Security Services

Trigion

i-Pro

HD Security

HID

ADI

2N

SOBA

Unii

CSL

ASSA ABLOY werkt nu samen met OnderhoudNL

14 november 2023
Redactie
05:31

Kennis en productinformatie moet de onderhoudsaannemer voor woningbouwcorporaties ergens laagdrempelig kunnen halen. Daarvoor zorgt OnderhoudNL, een brancheorganisatie van specialisten in vastgoedonderhoud, waarmee ASSA ABLOY Opening Solutions een samenwerking is gestart.

Met zo’n 1.700 leden versterkt OnderhoudNL de professionaliteit van de onderhoudsbranche door het faciliteren van de ontwikkeling van de ondernemer en zijn onderneming. De aangesloten vakexperts maken gebouwen klaar voor de toekomst. Die leden vragen ook om slimme antwoorden op de vragen van morgen. Daarom zagen ze bij ASSA ABLOY Opening Solutions duurzaam potentieel in een samenwerking.

Elkaar versterken met kennis
“Met het oog op beveiligings- en toegangssystemen en het levensbestendig maken van woningen, maakten we begin 2023 kennis met elkaars netwerk”, vertelt Micha de Jong, business developer Residential – Housing Cooperation bij ASSA ABLOY Opening Solutions. “We zagen meteen kansen om met kennis bij te dragen aan de nieuwe generatie vakmensen die aan de slag zijn voor woningbouwcorporaties. Productinformatie delen, opleidingen geven ten bate van ontwikkeling en inkoopvoordelen nastreven zijn maar enkele aspecten van het partnership dat nu officieel en dankbaar is bekrachtigd.”

Duurzaamheid & beveiliging
Die nieuwe generatie vakmensen is trouwens steeds meer op zoek naar duurzame oplossingen, ook als het op beveiliging aankomt. Op dat vlak is er eveneens een duidelijke match. ASSA ABLOY Opening Solutions zegt elke dag toe te laten dat miljarden mensen zich met gemak in een wereld bewegen die veiliger en opener is. Er zijn veel manieren waarop huisbeveiliging een positief effect kan hebben op duurzaamheidsstrategieën, zodat de ecologische voetafdruk kleiner en de energierekening lager wordt. De draadloze sloten bijvoorbeeld werken op batterijen en verbruiken minder energie dan hun op het lichtnet werkende tegenhangers.

Prestatiegericht samenwerken
Het partnership is een win-win voor beide partijen. De Jong: “Door in gesprek te zijn kunnen we de keten informeren over de nieuwste producten. Vragen komen terug bij ASSA ABLOY Opening Solutions, waarbij we ervan overtuigd zijn dat het de verkoop van onze producten via onze distributiepartners ten goede komt. Door productkennis alsook informatie omtrent wet- en regelgeving te delen met de leden worden de onderhoudsaannemers op zich weer betere leveranciers voor hun opdrachtgevers. Zij halen daar ook commercieel voordeel uit. Prestatiegericht samenwerken, noemen wij dat. Samen met OnderhoudNL kunnen we kwalitatieve oplossingen bieden die toekomstgerichter, voordeliger en duurzamer zijn. Samen voor de slimste onderhoudsaanpak, we gaan ervoor.”

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner