Axis certificeert ruim 160 partners in een jaar tijd

In januari 2014 voerde Axis Communications als eerste in de sector een certificeringsprogramma in. Sinds de start van het programma, een jaar geleden, zijn tot half januari in de Midden-Europese regio meer dan 160 partnerbedrijven gecertificeerd.

Axis certificeringOm de titel Axis Certified Professional te verkrijgen, is degelijke vakkennis en expertise vereist. Partners moeten vijf themagebieden beheersen en zeventig multiplechoicevragen beantwoorden, willen ze slagen voor de test. Partners kunnen hiermee hun expertise op het gebied van IP-video ‘zwart op wit’ internationaal aantonen. De test duurt ongeveer 100 minuten.
Het certificeringsprogramma van Axis biedt ondernemingen een belangrijk concurrentieel voordeel. Het gaat hier niet uitsluitend om het testen van de productportfolio kennis van Axis Communication. Integendeel, de vragen behandelen de volgende 5 thema’s: systeemontwerp, netwerkvideotechnologieën, netwerk, installatie én Axis productkennis. Pas nadat deelnemers individueel getest zijn, ontvangen zij het Axis Certified Professional certificaat. Zo kan zijn of haar persoonlijke kennis op het gebied van IP-videotechnologie gevalideerd. De test zelf wordt uitgevoerd door een onafhankelijk instituut.

Deel dit artikel via: