Axis introduceert kant-en-klare opnameservers

Axis Communications kondigt de AXIS S12-serie aan, inclusief vier opnameservers die ideaal zijn voor veeleisende toepassingen. Met krachtige componenten leveren deze recorders volgens de fabrikant topprestaties en kunnen ze eenvoudig worden aangepast aan specifieke behoeften.

Deze veilige, krachtige apparaten zijn verkrijgbaar in zowel rack- als towervorm, zijn voorzien van de nieuwste generatie componenten en bieden ondersteuning voor krachtige toepassingen en functies. Ze maken deel uit van een end-to-end-oplossing van Axis en zijn vooraf geladen met AXIS Camera Station-licenties en vooraf geconfigureerde software. Bovendien bieden ze een uitstekende schaalbaarheid en met meerdere RAID-configuraties bieden deze opnameservers flexibele systeemopslag met eenvoudige uitbreiding en redundantie op basis van specifieke vereisten. De opslagcapaciteit kan variëren van 16TB tot 192TB.

Cyberbeveiliging
De AXIS S12-serie is gebouwd met cyberbeveiliging in gedachten, en de meegeleverde Trusted Platform Module (TPM) 2.0 zorgt ervoor dat zowel de schijf van het besturingssysteem als de opgeslagen video veilig kunnen worden versleuteld. Deze efficiënte oplossingen omvatten services zoals Keep Your Hard Drive en Next Business Day Onsite Support, evenals een garantie van 5 jaar. Bovendien elimineren ze met een intuïtieve installatiewizard en AXIS Recorder Toolbox installatieproblemen om ervoor te zorgen dat elke klantinstallatie probleemloos verloopt.

De AXIS S12-serie zal beschikbaar zijn in Q3 2022

Deel dit artikel via: