Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Alphatronics

Oribi ID Solutions

Sequrix

Optex

HID

VAIBS

Dero Security Products

Service Centrale Nederland

G4S

VideoGuard

Ajax Systems

SOBA

Gold-IP

SmartSD

Eizo

Top Security

ARAS

Nimo Dog Security

20face

CSL

NetworxConnect

2N

Hanwha Vision Europe

VEB

Bydemes

SMC Alarmcentrale

Akuvox

Secusoft

Nimo Drone Security

Lobeco

Paxton

CDVI

HD Security

OSEC

CardAccess

VVNL

DZ Technologies

SmartCell

Add Secure

Network Optix

i-Pro

ASSA ABLOY

Uniview

Multiwacht

Masset Solutions

Advancis

NIBHV

Crown Security Services

Alarm Meldnet

GFT

Milestone

EAL

Brivo

Seris

Securitas

Traka ASSA ABLOY

ASIS

ADI

Paraat

Explicate

VBN

Connect Security

PG Security Systems

Bosch Security Systems

RoSecure

Trigion

Centurion

Avigilon Alta

JMB Groep

Kiwa

IDIS

Unii

Nenova

Genetec

Seagate

De Beveiligingsjurist

BHVcertificaat.online

Hikvision

Eagle Eye Networks

Regio Control Veldt

Axis komt met 4K-videodecoder

3 november 2023
Redactie
06:48

Axis brengt met de AXIS D1110 Video Decoder 4K een nieuwe oplossing die op lange termijn alle bestaande Axis-decoders voor het hele productassortiment zal vervangen. De decoder maakt goedkopere videobeveiliging mogelijk zonder dat een pc nodig is.

De gebruiksvriendelijke AXIS D1110 Video Decoder 4K kan een onbeperkt aantal live video’s weergeven in sequence view en tot acht streams in een multiview. Dankzij de HDMI-uitgang kan de decoder ook gebruikt worden als ‘Public-Viewing-Monitor‘ en om informatie of reclame af te spelen, met of zonder audio. Indien gewenst kunnen ook externe luidsprekers worden aangesloten.

Snelle en eenvoudige installatie
Afhankelijk van de vereisten kan de decoder zowel in combinatie met als zonder een videomanagementsysteem, zoals AXIS Camera Station, worden gebruikt. Bovendien ondersteunt hij zowel PoE (Power over Ethernet) als gelijkstroomvoeding en samen met een intuïtieve plug-and-play interface maakt het de installatie snel en eenvoudig. Daarbij heeft de 4K-videodecoder een geïntegreerde VESA-bevestiging (Video Electronics Standards Association) waarmee hij eenvoudig aan de achterkant van een scherm kan worden bevestigd.
“Gebruikers kennen en waarderen een multiview-weergave en videosequentie sinds de release van de AXIS T8705, één van onze vorige decodermodellen. Met ons nieuwe decodermodel combineren we deze twee functies nu met 4K-compatibiliteit én de mogelijkheid om videoreclame en andere informatie toe te voegen via beide weergaven. We hebben een efficiënt alternatief voor videogebaseerde beveiliging gecreëerd waarvoor geen pc nodig is. Dankzij de integratie van AXIS Edge Vault voldoet de nieuwe decoder ook aan de hoogste beveiligingsstandaarden om cyberrisico’s aan te pakken”, zegt Jan-Bart Mul, manager Engineering en Training Middle Europe bij Axis Communications.

Bescherming van gevoelige informatie
AXIS Edge Vault is een op hardware gebaseerd cyberbeveiligingsplatform dat de fabrieksintegriteit van een apparaat garandeert en de gevoelige informatie die erop is opgeslagen beschermt tegen ongeauthoriseerde toegang. Een fysiek veiligheidsslot dat compatibel is met Kensington-producten beschermt de nieuwe videodecoder van Axis ook tegen diefstal en sabotage.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

SequriX

Wordt een partner