Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Traka ASSA ABLOY

VVNL

Top Security

G4S

EAL

VEB

Hikvision

DZ Technologies

Uniview

Network Optix

Regio Control Veldt

IDIS

Lobeco

Eizo

NetworxConnect

2N

Explicate

Paraat

VAIBS

Masset Solutions

Centurion

Eagle Eye Networks

JMB Groep

Alarm Meldnet

Crown Security Services

SOBA

Brivo

Service Centrale Nederland

ASIS

VideoGuard

NIBHV

ARAS

Optex

Multiwacht

Seris

Akuvox

CSL

Secusoft

SMC Alarmcentrale

Avigilon Alta

Dero Security Products

Nimo Dog Security

Alphatronics

HID

SmartCell

i-Pro

CDVI

Trigion

Paxton

Nimo Drone Security

Genetec

PG Security Systems

20face

Add Secure

ASSA ABLOY

Bosch Security Systems

Nenova

CardAccess

RoSecure

VBN

Sequrix

Milestone

Unii

Connect Security

Securitas

Gold-IP

OSEC

Oribi ID Solutions

Kiwa

Seagate

Ajax Systems

HD Security

BHVcertificaat.online

SmartSD

De Beveiligingsjurist

Bydemes

Hanwha Vision Europe

Advancis

ADI

GFT

Axis P5544 PTZ 360 graden dome-camera

15 september 2011
Redactie
11:36

Axis introduceert de eerste pan/tilt/zoom dome-camera met twee lenzen, waardoor een 360 graden panoramisch zicht in HDTV-kwaliteit mogelijk is. Bovendien beschikt de camera over 18x zoom voor gedetailleerde bewakingsbeelden.

Axis P5544 PTZ Dome-netwerkcameraDe AXIS P5544 biedt HDTV 720p beeldkwaliteit, ofwel 1280 x 720 pixel resolutie, progressive scan, HDTV kleurenechtheid, full frame rate en 16:9 beeldformaat. Verder kan de camera gelijktijdig verschillende, afzonderlijk in te stellen H.264 en Motion JPEG videostreams leveren.

De Axis P5544 PTZ Dome-netwerkcamera is ontwikkeld op basis van Axis’ Panopsis-technologie. Hiermee onstaat een combinatie van een 360 graden overzichtscamera met breedhoeklens en een snelle dome-camera, inclusief 360 graden pan, 180 graden tilt, 18x zoom en HDTV 720p video. Via de gebruikersinterface is dankzij one-click view met één klik op een bepaalde situatie in te zoomen. Dankzij de twee lenzen kan dit zonder verlies in beeldkwaliteit. Bovendien zorgt de 16:9 beeldverhouding voor een breder beeld dan gebruikelijk.

De netwerkcamera beschikt over dag- en nachtfunctionaliteit en een hoog dynamisch bereik, zodat objecten in zowel donkere als lichtere omgevingen goed in beeld worden gebracht. De AXIS P5544 ondersteunt tweeweg audio en audio-detectie zodat een alarmsignaal is te geven bij ongewone geluiden. Verder kan externe apparatuur worden aangesloten, zoals sensoren voor het aandoen van lichten of sluiten van deuren. De PTZ dome-camera biedt bescherming tegen stof en opspattend water, zelfs in geval van brandsprinklers (IP51-waardering). Dankzij High Power over Ethernet (IEEE 802.3at) is installatie eenvoudig en volstaat één kabel om stroom, video en PTZ-aansturing te vervoeren. Dankzij een interne SD/SDHC geheugenkaart zijn opnames lokaal op te slaan.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Suricat

Seagate

SequriX

Videoguard

Wordt een partner