Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

GFT

Eizo

Alarm Meldnet

Bydemes

EAL

NIBHV

Securitas

Eagle Eye Networks

Dero Security Products

RoSecure

Uniview

Trigion

VEB

OSEC

Ajax Systems

Sequrix

Secusoft

Nimo Drone Security

CardAccess

Explicate

Seagate

DZ Technologies

Oribi ID Solutions

ASSA ABLOY

ARAS

20face

SmartSD

Seris

Service Centrale Nederland

Connect Security

HD Security

Paxton

De Beveiligingsjurist

VAIBS

Hanwha Vision Europe

Unii

2N

PG Security Systems

IDIS

Alphatronics

SOBA

G4S

Traka ASSA ABLOY

NetworxConnect

ADI

BHVcertificaat.online

CDVI

Top Security

Add Secure

i-Pro

Crown Security Services

Paraat

VBN

VideoGuard

Centurion

Kiwa

Regio Control Veldt

Akuvox

VVNL

Optex

Brivo

Advancis

ASIS

JMB Groep

Gold-IP

CSL

Avigilon Alta

Masset Solutions

SmartCell

Nimo Dog Security

Milestone

Multiwacht

SMC Alarmcentrale

Nenova

Lobeco

HID

Genetec

Hikvision

Bosch Security Systems

Axis toont op EuroShop 2020 slimme retailoplossingen

30 januari 2020
Redactie
13:06

De opkomst van e-commerce heeft het winkelgedrag van consumenten compleet veranderd en heeft winkeliers ertoe aangezet om de rol van fysieke winkels opnieuw vorm te geven. Axis helpt hen daarbij met het verzamelen van data via apparatuur die aanvankelijk ontworpen is voor beveiliging.

Om retailers te helpen bij het ontwerpen van toekomstbestendige winkels, presenteert Axis Communications op EuroShop 2020, dat plaatsvindt van 16 tot 20 februari in Düsseldorf, slimme oplossingen voor winkeloptimalisatie, het verbeteren van de customer experience en beveiliging.

Digitalisering
Hoewel digitalisering cruciaal is voor de toekomst van retail, bestaat er nog steeds een duidelijke behoefte aan fysieke winkels. Retailers denken wel kritischer na over de rol van winkels en hun toegevoegde waarde. Het is belangrijker dan ooit om de juiste winkelbeleving te creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het logisch indelen van de winkel, het creëren van een klantvriendelijke sfeer of het gebruik van mobiele apparaten mogelijk maken. Het gaat erom een feilloze ervaring tussen de fysieke- en online online winkel te bieden. Retailers willen uiteindelijk hun klanten via fysieke winkels een gepersonaliseerde winkelervaring verzekeren.

Slimme technologieën
Op EuroShop 2020, de grootste retailbeurs ter wereld, demonstreert Axis samen met zijn partners innovatieve oplossingen voor winkeleigenaren. Intelligente netwerkcamera’s helpen niet alleen bij het voorkomen van winkeldiefstal maar kunnen ook informatie verzamelen over het aantal bezoekers in de winkel, hun looproutes en waarschuwen in geval van lange wachtrijen bij de kassa’s of lege schappen. Met deze technologieën kunnen waardevolle instore-analyses worden gemaakt voor onder andere een optimale personeelsplanning, de juiste winkelindeling, efficiënt voorraadbeheer of gepersonaliseerde boodschappen. Daarnaast is het op EuroShop 2020 mogelijk om kennis te maken met Axis’ nieuwste portfolio van netwerkaudiosystemen, geschikt voor achtergrondmuziek en live gesproken of geplande aankondigingen in specifieke winkelzones.

Meer informatie
Axis Communications is op EuroShop 2020 te vinden in hal 6 op stand E04. Tijdens de beurs zijn verschillende Axis-experts aanwezig om onze retailoplossingen te demonsteren en vragen te beantwoorden.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner