Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Uniview

Eagle Eye Networks

NetworxConnect

VAIBS

Connect Security

Paraat

Akuvox

Multiwacht

Top Security

Advancis

HID

Seagate

Trigion

Ajax Systems

Add Secure

Centurion

HB Bewaking

HB Bewaking is een particuliere beveiligingsorganisatie die zich concentreert op Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en omstreken. De beveiligers beschermen woningen, bedrijven en andere eigendommen. Er wordt zowel preventief met mobiele surveillance geopereerd als reactief met razendsnelle alarmopvolging. Het bedrijf signaleert, alarmeert en rapporteert bij eventuele calamiteiten.

Profiel
Bedrijfsnieuws
Productnieuws
Case Studies
Vacatures

Dankzij het compacte werkgebied zijn de beveiligers van HB Bewaking altijd snel ter plaatse bij problemen. Voor wie risico’s rondom de woning of bedrijf wil beperken, houdt HB Bewaking graag een oogje in het zeil en wordt bekwaam gehandeld bij calamiteiten.

Zelfs met 60 jaar ervaring is HB Bewaking nog steeds een jong en bruisend team van beveiligingsexperts, die dagelijks voor de klanten klaar staan en die voor alles een oplossing hebben. De medewerkers hebben geen 9/5 mentaliteit, maar staan juist 7 dagen per week en 24 uur per dag voor de klant klaar. Als innovatieve organisatie gaat HB Bewaking mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van hedendaagse digitalisering.

HB Bewaking biedt klanten een persoonlijke en hoogwaardige totaaloplossing voor alle beveiligingsproblemen tegen verantwoorde tarieven. Er is altijd een warme samenwerking met beveiligers en receptionisten en een divers aanbod van opdrachten tegen een goede vergoeding. En medewerkers kunnen rekenen op een plezierige en uitdagende werkomgeving. Want goede beveiliging staat of valt met de medewerkers, die continu waken over de klanten en hun eigendommen. Daarom draagt HB Bewaking er extra zorg voor de juiste mensen in te zetten voor de juiste taken. Een winkelsurveillant is geen mobiele surveillant en een mobiele surveillant is weer geen objectbeveiliger. Medewerkers worden geselecteerd op de juiste capaciteiten in goed overleg met de klant.

Een groot deel van de opdrachten komen vanuit overheidsinstellingen, maar ook zet HB Bewaking zich in voor winkelcentra en particulieren. Vanzelfsprekend staan bewaking en beveiliging hoog in het vaandel, evenals dienstverlening, kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo zorgt het bedrijf ervoor dat alle medewerkers in bezit zijn van een BHV-certificaat. Zodoende kunnen zij bijvoorbeeld een beginnende brand blussen, of eerste hulp verlenen bij letsel. Daarnaast investeert HB Bewaking ook in de volgende generatie beveiligers. Als SBB-erkend leerbedrijf is HB Bewaking voor nieuwe beveiligers een goede stap op weg naar een leuke baan.

Contact

Badhoevedorp
0800-0222202

Productnieuws

Geselecteerd werk

Beschikbare vacatures

Vlog

Premium partners

Suricat

Videoguard

SequriX

Seagate

Wordt een partner