Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Add Secure

Eizo

Nimo Dog Security

De Beveiligingsjurist

ASIS

Traka ASSA ABLOY

Paxton

Genetec

Multiwacht

Top Security

Avigilon Alta

i-Pro

Bydemes

Oribi ID Solutions

HD Security

NIBHV

Het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV) is dé autoriteit als het gaat om de certificering van bhv-cursussen en les- en leerstof voor bhv. Bij het NIBHV staat kwaliteit voorop en wordt altijd volgens de laatste wet- en regelgeving gewerkt.

Profiel
Bedrijfsnieuws
Productnieuws
Case Studies
Vacatures

NIBHV verzorgt zelf geen praktijktrainingen, maar werkt samen met opleiders en instructeurs. De focus ligt op het ondersteunen van kwalitatief hoogwaardige bhv-opleiders en -instructeurs. Zo wordt gezorgd voor de (blended) les- en leerstof voor zowel de bhv-basiscursus als de herhalingscursus en wordt de onafhankelijke certificering van de cursist verzorgd nadat deze het praktijkgedeelte met succes heeft afgerond. Goed onderbouwde kennis over veilig werken, ontwikkeld op basis van de laatste stand van wetenschap en regelgeving. De betrokkenheid van Het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid en het Oranje Kruis als aandeelhouders zorgen voor een sterke kennisbasis en expertise binnen onze organisatie.

Uniek kwaliteitsborgingsysteem

Wat het NIBHV onderscheidt van andere aanbieders is het unieke kwaliteitsborgingsysteem. Er worden controles uitgevoerd op de trainingen van de partners en er wordt onder andere getoetst of er wordt gewerkt met gecertificeerde instructeurs, het voorgeschreven lesplan wordt gevolgd, of de training voldoet aan de Arbowet en er sprake is van een veilige leeromgeving voor de cursist.

Betrouwbare partner

Het NIBHV is een betrouwbare partner voor bedrijven die hun bedrijfsveiligheid willen verbeteren. Er wordt ondersteuning geboden bij de implementatie hiervan. Daarnaast wordt opgetreden als businesspartner voor werkgevers die hun bhv-opleidingen zélf verzorgen, met hun eigen instructeurs.

NIBHV diploma staat voor kwaliteit, altijd!

Wie ervoor kiest om een door NIBHV gecertificeerde cursus te volgen, kan erop vertrouwen dat de bhv’ers goed voorbereid zijn op noodsituaties, veilig kunnen werken en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het diploma staat dan ook voor kwaliteit, altijd.

Samenwerken

Kortom, bij NIBHV bent u verzekerd van de beste zorg op het gebied van bedrijfshulpverlening. Door samen te werken, kunnen we ervoor zorgen dat er altijd gekwalificeerde bhv’ers beschikbaar zijn om snel te handelen en levens te redden in geval van nood. Laten we onze krachten bundelen en bijdragen aan een veiligere werkplek voor iedereen.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Contact

Rotterdam
0031 (0)10 – 2892888

Geselecteerd werk

Beschikbare vacatures

Vlog

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner