Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Genetec

ADI

Optex

Hikvision

RoSecure

Ajax Systems

PG Security Systems

Eizo

Crown Security Services

DZ Technologies

Paraat

ASSA ABLOY

Secusoft

i-Pro

2N

Regio Control Veldt

Milestone

Masset Solutions

VVNL

SMC Alarmcentrale

20face

ARAS

BHVcertificaat.online

Eagle Eye Networks

HD Security

Paxton

Alphatronics

Bydemes

Dero Security Products

Securitas

Trigion

NIBHV

Traka ASSA ABLOY

Advancis

De Beveiligingsjurist

Seagate

Explicate

Hanwha Vision Europe

IDIS

Kiwa

Service Centrale Nederland

Oribi ID Solutions

SmartSD

Top Security

Sequrix

NetworxConnect

GFT

HID

Uniview

Bosch Security Systems

G4S

Seris

Multiwacht

VAIBS

Connect Security

Avigilon Alta

Gold-IP

OSEC

VideoGuard

Centurion

EAL

Nimo Drone Security

Nenova

JMB Groep

SOBA

Brivo

Unii

CDVI

SmartCell

CardAccess

Akuvox

CSL

Nimo Dog Security

Alarm Meldnet

Lobeco

VBN

VEB

ASIS

Add Secure

Beheer van beveiliging en bedrijfsvoering via de cloud

21 juni 2022
Redactie
11:35

De Honeywell MAXPRO® Cloud is een cloudgebaseerde beveiligingsoplossing die is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven met meerdere locaties en die effectieve en efficiënte beveiliging en veiligheid biedt, terwijl de IT-kosten en toekomstbestendige investeringen worden geminimaliseerd.

De oplossing integreert toegangsbeheer en videotoezicht in een geïntegreerd en gebruiksvriendelijk platform en kan worden gebruikt om winkels met meerdere vestigingen, franchises, commerciële en residentiële gebouwen met meerdere huurders, scholen en kerken te beschermen. Met functies zoals wereldwijd referentiebeheer, geautomatiseerde rapportage en extern beheer van deuren en schema’s, is het systeem niet alleen een effectieve beveiligingsoplossing, maar ook een krachtig zakelijk hulpmiddel.
MAXPRO Cloud consolideert gegevensbronnen van beveiligingssystemen (camera’s, detectoren) in één enkel platform dat makkelijk en toegankelijk bewaakt en beheerd kan worden.

Hoe werkt MAXPRO Cloud?
MAXPRO Cloud centraliseert de bewaking en besturing van beveiligingssystemen (live video/playback stream bekijken, alarmgebeurtenisinformatie, realtime interactie) en biedt geavanceerde weergave-, beheer- en analysefuncties. Het platform integreert een breed scala aan producten, oplossingen voor toegangsbeheer, evenals digitale en analoge videosignalen. Het kan met minimale inspanning eenvoudig worden geïmplementeerd op zowel nieuwe als oudere sites. MAXPRO Cloud creëert een beveiligde verbinding tussen de apparatuur en de Honeywell-cloud en tussen de Honeywell-cloud en web- of mobiele applicaties, zodat de volledige informatieroute veilig is.

Configureerbaar dashboard
MAXPRO Cloud vereist geen installatie van applicaties of dedicated servers. Het hele configuratieproces kan online worden gedaan. Gebruikers hebben vanaf elk apparaat toegang tot opnames of live video en kunnen meerdere waarschuwingen en gebeurtenissen instellen en gegevens exporteren en delen.
Het platform biedt ook toegang tot een configureerbaar dashboard dat alle systemen en locaties integreert en een door de gebruiker aangepast beeld biedt. Het systeem geeft automatisch alarmgebeurtenissen af voor systeemfouten en pushmeldingen worden naar de juiste medewerker gestuurd. Bovendien maakt MAXPRO Cloud automatische software-/firmware-updates en gecentraliseerd beheer voor het hele systeem mogelijk.

Belangrijkste kenmerken
MAXPRO Cloud vereenvoudigt beheer en eenvoudige bewaking voor meerdere locaties, biedt gecentraliseerde en beveiligde toegang (HTTPS en 256bit-encryptie), beheer op afstand (vergrendelen / ontgrendelen, inschakelen / uitschakelen, firmware-updates), een gecentraliseerd en configureerbaar dashboard en is toegankelijk vanaf elk apparaat en besturingssysteem (Windows, MacOs, iOS, Android).
Met het cloudgebaseerde systeem hebben gebruikers altijd en overal toegang tot de beheerconsole en dashboards. Het bekijken van live streaming of opnames is eenvoudig en waarschuwingen worden sneller geïdentificeerd en gecategoriseerd. Het systeem centraliseert ook alle informatie, waardoor het niet langer nodig is om meerdere applicaties en vensters afzonderlijk te openen.
De automatische updates voor elk van de geregistreerde apparaten dragen ook bij aan de verlaging van de onderhoudskosten. Het platform signaleert ook onmiddellijk elk probleem of systeemfout, wat het risico op systeeminbreuken vermindert. Dit alles zorgt voor een beter beveiligingsniveau, eenvoudiger beheer en lagere kosten.

Zakelijke kansen
Het Honeywell-platform komt tegemoet aan de behoeften van gebruikers die de voorkeur geven aan een zelfbedieningsmodel en genereert nieuwe zakelijke kansen voor organisaties. Het neemt de complexiteit van het beheer van beveiligingssystemen weg en is volledig schaalbaar, wat het toevoegen van nieuwe locaties, camera’s, detectoren, enz. vereenvoudigt. Op basis van MAXPRO Cloud kunnen aanvullende beheer- en bewakingsdiensten op afstand worden geleverd voor klanten die niet over het benodigde personeel beschikken. MAXPRO Cloud is dus meer dan alleen een beveiligingssysteem. Het is een dynamische zakelijke tool die bruikbare inzichten biedt die te gebruiken zijn om de service te verbeteren en de kosten te verlagen.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner