Beveiliging nieuws

Onze partners

ADI

HID

Traka ASSA ABLOY

Explicate

Uniview

Eagle Eye Networks

Securitas

Nimo Dog Security

Eizo

Avigilon Alta

Paxton

NetworxConnect

Sequrix

Secusoft

Advancis

CardAccess

EAL

Nenova

IDIS

Oribi ID Solutions

Crown Security Services

Top Security

Gold-IP

20face

i-Pro

VVNL

Connect Security

Masset Solutions

Kiwa

Optex

De Beveiligingsjurist

Milestone

Alarm Meldnet

CSL

HD Security

Service Centrale Nederland

Brivo

SOBA

Dero Security Products

SMC Alarmcentrale

Lobeco

Bosch Security Systems

MPL

VEB

Boon Edam

NIBHV

VAIBS

SmartCell

Dahua

GFT

ARAS

Unii

Koninklijke Oosterberg

OSEC

Seris

SmartSD

ASSA ABLOY

ASIS

VideoGuard

Hanwha Vision Europe

Add Secure

Paraat

CDVI

RoSecure

Multiwacht

PG Security Systems

BHVcertificaat.online

Alphatronics

Ajax Systems

Bydemes

G4S

JMB Groep

2N

Centurion

Akuvox

Genetec

DZ Technologies

Nimo Drone Security

Seagate

Hikvision

Regio Control Veldt

VBN

Trigion

Bekende Britse vakbeurzen gaan op in Anticipate London

20 februari 2024
Redactie
16:33

Na maar liefst 50 jaar komt er een einde aan de bekende vakbeurs IFSEC, die jaarlijks in Londen plaatsvond. Samen met Facilities Show, FIREX en Safety & Health Expo wordt het ooit toonaangevende evenement onderdeel van Anticipate London, dat plaatsvindt van 2 tot 4 december 2024 in ExCeL London.

Anticipate London ontstond als resultaat van gesprekken met leden van een toekomstgerichte adviesraad, waarin leiders op het gebied van beveiliging, veiligheid, facilitymanagement en vastgoed van zowel FTSE 250-organisaties als de bredere publieke sector zitting hebben. Gekeken werd naar uitdagingen en kansen, zoals technologische innovatie en digitalisering, opkomende maatschappelijke en mondiale risico’s, klimaatverandering en overheidswetgeving. Dat leidde tot de conclusie dat er een nieuw forum nodig is om leiders van vastgoed en mensen samen te brengen en oplossingen te presenteren die een veiligere, slimmere toekomst voor iedereen creëren, aldus de beursorganisatie.

Concurrentie
Bezoekers van de Britse beurzen zullen het wel hebben zien aankomen. Sinds de Brexit is van het ooit grote IFSEC weinig overgebleven. Wat ook niet hielp was de komst van het concurrerende The Security Event, dat in het gat sprong dat IFSEC in Birmingham had opengelaten. De nieuwe beurs in 2024 omarmt volgens de organisator een fundamentele verschuiving in de markten die bediend worden, waar veel historisch gedefinieerde functies en verantwoordelijkheden vervaagd zijn. Mondiale gebeurtenissen zoals de coronacrisis, maar ook veranderingen in werkpatronen en klimaatverandering hebben mensen en vastgoedleiders naar de voorgrond van de bedrijfsstrategie gekatapulteerd.

Groter geheel
Exposanten en langlopende evenementpartners van de vier voorgaande evenementen moeten er volgens de organisator van Anticipate London zeker van zijn dat de technische seminars nog steeds zullen bestaan zoals ze altijd hebben bestaan, maar wel zal Anticipate London zich richten op de toekomstgerichte professional die geïnteresseerd is het grotere geheel.
Bij de introductie zei Alex Robertson, hoofd Marketing van Anticipate London, dat uitgebreid onderzoek en overleg met experts uit de industrie had plaatsgevonden voor het bedenken en implementeren van het nieuwe merk. ‘Anticiperen’ is een woord dat sterke weerklank vindt bij professionals die verantwoordelijk zijn voor de bescherming van werknemers – de meest waardevolle hulpbron van een organisatie. Het spreekt over de noodzaak om ons bewust te zijn van risico’s en opkomende bedreigingen, terwijl het ook indicatief is voor het toekomstgericht zijn en anticiperen op de nieuwste technologie, normen en overheidswetgeving.

Anticipate London zal plaatsvinden van 2 tot en met 4 december 2024 in de ExCeL in Londen en zal voor de eerste keer samenvallen met de Security and Fire Excellence Awards, georganiseerd in Grosvenor House, Park Lane in Londen op 2 december 2024.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

MPL

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner