Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Akuvox

Nenova

Hanwha Vision Europe

Gold-IP

Regio Control Veldt

Paraat

Kiwa

Top Security

Uniview

Network Optix

SmartCell

SmartSD

Securitas

Dero Security Products

Connect Security

Ajax Systems

CDVI

i-Pro

Advancis

Traka ASSA ABLOY

Crown Security Services

ARAS

Service Centrale Nederland

EAL

GFT

JMB Groep

Nimo Dog Security

Bydemes

ASSA ABLOY

NIBHV

Multiwacht

Avigilon Alta

PG Security Systems

20face

Eagle Eye Networks

VEB

DZ Technologies

Masset Solutions

Centurion

IDIS

SMC Alarmcentrale

Seagate

2N

HD Security

Add Secure

BHVcertificaat.online

ASIS

Lobeco

Alarm Meldnet

ADI

VAIBS

Seris

Nimo Drone Security

G4S

Optex

SOBA

RoSecure

Eizo

CSL

De Beveiligingsjurist

Explicate

Brivo

Unii

VVNL

Oribi ID Solutions

VBN

NetworxConnect

Trigion

Genetec

OSEC

CardAccess

HID

Paxton

Alphatronics

Secusoft

VideoGuard

Milestone

Bosch Security Systems

Hikvision

Sequrix

Bijzonder CCTV project ?Waterlandplein? Chubb Beveiliging

19 december 2006
Redactie
14:06

Vandaag start Chubb Beveiliging een bijzonder cameraproject, waarin het Waterlandplein en aangrenzende gebieden in Amsterdam ? Noord beveiligd gaan worden. Dit project is bijzonder, omdat de alarmcentrale van Chubb op afstand? mee gaat kijken.

In overleg met de politie heeft Stadsdeel Amsterdam ? Noord besloten het Waterlandplein met een mobiel camerabewakingssysteem te gaan beveiligen. De doelstelling van dit project is het verbeteren van de leefbaarheid en veiligheid. Daarnaast zijn camera?s een goed middel om in geval van calamiteiten inzicht in de ernst van de situatie te verkrijgen. Onze techniek maakt het namelijk mogelijk om een reconstructie te maken aan de hand van de opgenomen beelden. Kortom niet alleen de algehele leefbaarheid en veiligheid wordt verhoogd, ook kan er sneller en doeltreffender ingegrepen worden tijdens noodgevallen. De privacyrichtlijnen worden hierbij in acht genomen.

Alle camera?s zijn voorzien van vandalismebestendige behuizingen. Door middel van volledig digitale draadloze beeldtransmissie van zes dome camera?s en drie vaste cameraopstellingen. De camerabeelden worden via ontvangstantennes op het dak van de nabijgelegen torenflat ontvangen en doorgezonden naar het politiebureau. Het kabelwerk zoals voedingskabels worden uit het zicht en in metalen pijpen of goten gelegd. Ook worden alle lantaarnpalen voorzien van een RVS inklimbeveiliging.

Op het politiebureau kunnen de live- en de opgeslagen beelden bekeken worden. Via een veilige omgeving worden vervolgens de beelden doorgezonden naar onze alarmcentrale. Zij zien – als ??n van de weinige PAC?s in Nederland – ?op afstand? toe op de camerabeelden en slaan direct alarm in geval van afwijkingen. In het gebied wordt gesurveilleerd door een bewakingsdienst, de politie en nu dus ook door de alarmcentrale.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Videoguard

SequriX

Seagate

Suricat

Wordt een partner