Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Masset Solutions

VAIBS

Advancis

Trigion

Service Centrale Nederland

Securitas

Multiwacht

Milestone

Bosch Security Systems

Seagate

Lobeco

Seris

Eizo

Crown Security Services

Paraat

Ajax Systems

VBN

CSL

GFT

Explicate

2N

CardAccess

Kiwa

ADI

BHVcertificaat.online

Optex

Nimo Dog Security

Akuvox

CDVI

VideoGuard

Hanwha Vision Europe

Traka ASSA ABLOY

Add Secure

Paxton

IDIS

Alarm Meldnet

Secusoft

HD Security

20face

DZ Technologies

Hikvision

SOBA

Gold-IP

NIBHV

Top Security

Genetec

Bydemes

Avigilon Alta

VEB

Nenova

Brivo

NetworxConnect

SmartCell

OSEC

Dero Security Products

Nimo Drone Security

PG Security Systems

De Beveiligingsjurist

i-Pro

Centurion

ASIS

EAL

HID

RoSecure

Alphatronics

Regio Control Veldt

Connect Security

JMB Groep

G4S

SMC Alarmcentrale

ARAS

Sequrix

VVNL

ASSA ABLOY

Eagle Eye Networks

Uniview

Oribi ID Solutions

SmartSD

Unii

Boon Edam introduceert Signature Speedlane

5 juni 2023
Redactie
05:07

Koninklijke Boon Edam International komt met de Signature Speedlane Serie. Het betreft een geavanceerde reeks beveiligingspoortjes die beveiliging en design combineren en die ontworpen is om te voldoen aan de groeiende vraag naar geavanceerde toegangsoplossingen waarbij de designstijl kan worden aangepast aan de omgeving waar ze geplaatst worden.

De premium Signature Speedlane collectie is bedoeld voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een geavanceerde oplossing voor toegangsverlening. Ze zijn ideaal voor omgevingen waar de beveiliging een hoge prioriteit heeft en waar een naadloze en efficiënte stroom van personen vereist is, zoals kantoorgebouwen, universiteiten en hogescholen, financiële instellingen, overheidsgebouwen, vrijetijdscentra, zorginstellingen en luchthavens. Met de Signature Speedlane poortjes kunnen organisaties hun toegangsbeheer verbeteren, de doorstroming van personen optimaliseren en de veiligheid en beveiliging van hun gebouwen maximaliseren.

Drie verschillende unieke designs
De Signature Speedlane beveiligingspoortjes combineren geavanceerde technologie en strak design en zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen. Deze nieuwe collectie unieke en modieuze beveiligingspoortjes zijn geïnspireerd door de moderne architectuurtrends. De Signature Speedlane-collectie is beschikbaar in drie verschillende ontwerpen van de omkasting, de Sculpt, de Edge en de Contour. Binnen ieder ontwerp kan men kiezen uit verschillende maten, materialen en afwerkingen om een beveiligingsoplossing in stijl te creëren. Elk model heeft een uniek ontwerp dat kan worden aangepast aan het interieur van elk gebouw.

Naadloze integratie van toegangssystemen
De Signature Speedlane Serie biedt een naadloze integratie van toegangssystemen van derden, waaronder biometrische scanners, QR-codelezers, kaartlezers en meer. Dit biedt volledige controle over wie toegang heeft tot beveiligde ruimtes, wat de veiligheid van het gebouw en de bezoekers verbetert.
De Signature Speedlane collectie is per direct verkrijgbaar.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner