Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Secusoft

Eizo

Oribi ID Solutions

JMB Groep

SmartCell

ASSA ABLOY

CSL

CDVI

SMC Alarmcentrale

Eagle Eye Networks

Crown Security Services

Seagate

Uniview

Dero Security Products

PG Security Systems

Unii

Hikvision

Avigilon Alta

Nimo Dog Security

Hanwha Vision Europe

Nenova

IDIS

Nimo Drone Security

Seris

Explicate

NIBHV

Trigion

G4S

Akuvox

2N

VEB

i-Pro

VideoGuard

De Beveiligingsjurist

Alarm Meldnet

Regio Control Veldt

Top Security

OSEC

Masset Solutions

Optex

DZ Technologies

Bosch Security Systems

NetworxConnect

Milestone

SOBA

ADI

BHVcertificaat.online

Sequrix

VVNL

CardAccess

Brivo

HID

VBN

GFT

ASIS

VAIBS

RoSecure

Advancis

ARAS

Multiwacht

SmartSD

EAL

Paraat

Service Centrale Nederland

Lobeco

Add Secure

Traka ASSA ABLOY

Securitas

Genetec

Centurion

Alphatronics

20face

Connect Security

Paxton

Ajax Systems

Bydemes

HD Security

Gold-IP

Kiwa

Boon Edam opent kantoor in New York

9 april 2015
Redactie
19:55

Koninklijke Boon Edam gaat een full service kantoor in Manhattan, New York City openen op Broadway Avenue. Dit is de eerste keer dat het bedrijf een kantoor in de V.S. opent buiten het hoofdkantoor in Lillington, NC.

Het kantoor opent op 1 mei 2015 en wordt gevestigd net ten noorden van de beroemde Flatiron Building op 1140 Broadway.
New York
Het verkoopkantoor biedt Joel Johnson, de Business Development Manager van Boon Edam Inc. voor het gebied New York, de mogelijkheid om presentaties, zakelijke bijeenkomsten en productdemonstraties te geven op een zeer zichtbare, centrale locatie voor Boon Edam klanten in de regio. In het kantoor worden o.a. een ruime vergaderfaciliteit en een showroom gecreëerd. In de showroom zullen een Tourlock beveiligingsdraaideur, een Circlelock beveiligingssluis en het splinternieuwe assortiment state-of-the-art Speedlane Lifeline doorloopsluizen te zien zijn. De Speedlane Lifeline serie doorloopsluizen wordt geïntroduceerd in Noord-Amerika op 15 april op de ISC West beurs in Las Vegas.
Om verdere ondersteuning te geven aan klanten in het New York Metropolitan gebied, heeft Boon Edam Charles Smith als technisch manager ingehuurd voor het lokale service- en installatieteam. Dit nieuwe team zal helpen met de installatie, de inbedrijfstelling en het onderhoud van Boon Edam entreeproducten evenals het faciliteren van technische opleidingen en certificeringen voor en van lokale reseller partners.
“De dichtheid van de gebouwen en de enorme omvang van het Metropolitan gebied van New York is altijd al een geweldige kans voor ons geweest en wat we tot nu toe daar hebben gedaan is slechts het topje van de ijsberg,” aldus Mark Borto, CEO van Boon Edam Inc. “Je spreekt over duizenden gebouwen in een klimaat met zeer koude winters en stuk voor stuk met een toenemende behoefte aan fysieke beveiliging. Onze draaideuren bieden een meetbare ROI door het creëren van comfortabele, energiebesparende entreegebieden en onze beveiligingsdeuren en tourniquets voorkomen ongeautoriseerde toegang tot beveiligde gebieden binnen gebouwen.”
“Door te investeren in een fysiek kantoor in Manhattan, kunnen we veel betere beschikbaarheid en responsiviteit aan onze klanten leveren. We kunnen onze klanten nu ontmoeten in hun eigen werkgebied en ter plekke bespreken hoe wij hun meerwaarde kunnen bieden met onze ervaring en entreeoplossingen. We overwegen al jaren om te investeren in New York en we zijn verheugd dat de tijd is aangebroken om deze grote stap te zetten. Wij zijn hier gekomen voor de lange termijn.”, aldus Mark Borto.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner