Bosch-camera’s met meerdere sensoren

Bosch breidt het cameraportfolio uit met de Flexidome multi 7000i en de Flexidome multi 7000i IR. Deze intelligente camera’s hebben vier onafhankelijke beeldsensoren van 3- of 5-megapixels. Dat is vooral handig in grote, complexe omgevingen.

De nieuwe camera’s bieden een combinatie van meerdere sensoren met ingebouwde, intelligente videoanalyse en machine learning. Maar hoewel elke camera vier onafhankelijke beeldsensoren heeft, gebruikt het apparaat toch maar één IP-adres en is er slechts één VMS-licentie voor nodig. De camera’s kunnen ook worden aangesloten via één enkele kabel.

Dreigingen signaleren
Dankzij de intelligente videoanalyse genereren deze camera’s meldingen die operators kunnen gebruiken om een mogelijke dreiging of ongewenste situatie te signaleren. Elk van de vier camerasensoren kan onafhankelijk geconfigureerd worden met maximaal zestien alarmregels, waardoor gebruikers zelf bepalen waarmee elk beeld apart rekening moet houden. Handig is ook de functie machine learning. Hiermee kunnen deze camera’s worden getraind om objecten of situaties te detecteren die voor de toepassing het belangrijkst zijn. Nieuwe, door de gebruiker gedefinieerde parameters zijn toe te passen in combinatie met bestaande alarmregels en filters. Hierdoor ontstaat een grote nauwkeurigheid en flexibiliteit.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: