Bosch Security Systems en Connect AV sluiten overeenkomst

Connect AV wordt per 1 oktober 2015 distributiepartner voor de productgroepen Public Address en ontruiming- en conferentiesystemen van Bosch Security Systems in Nederland.

Connext AV is een systeemintegrator voor de zakelijke en residentiële markt. Naast het distribueren van de producten van Bosch zal Connect AV ook diverse diensten bieden, waaronder engineering, setmaking, het inbedrijfstellen en service en onderhoud. Zo kan Connect AV, dankzij een landelijk opererend netwerk, naast telefonische ondersteuning ook assistentie op locatie verlenen.

Bosch Security Systems
Adelbrecht Kornelis, Sales Director Benelux Bosch Security Systems (links) en Henry Bax, Directeur Connect AV (rechts) ondertekenden daartoe een distributieovereenkomst.

“Connect AV is al sinds de oprichting partner van Bosch Security Systems. Bosch waardeert de uitgebreide services die Connect AV kan bieden, en de naadloze aansluiting ervan op de wensen van de klant. We kijken dan ook uit naar een vruchtbare samenwerking,” licht Adelbrecht Kornelis, Sales Director Benelux Bosch Security Systems de samenwerking toe.

Deel dit artikel via: