Beveiliging nieuws
leaderboard fsse 2024

Onze partners

VEB

Hanwha Vision Europe

Explicate

Seris

Connect Security

NetworxConnect

CSL

Brivo

Top Security

MPL

Centurion

Akuvox

JMB Groep

20face

Seagate

Hikvision

VideoGuard

De Beveiligingsjurist

Service Centrale Nederland

SmartSD

Regio Control Veldt

Traka ASSA ABLOY

RoSecure

Koninklijke Oosterberg

Securitas

Alarm Meldnet

VBN

PG Security Systems

Trigion

Multiwacht

VAIBS

Kiwa

IDIS

Milestone

Dero Security Products

BHVcertificaat.online

CardAccess

Ajax Systems

Uniview

ARAS

EAL

CDVI

Bydemes

Add Secure

Gold-IP

i-Pro

Nenova

G4S

Genetec

OSEC

Paxton

HID

Paraat

Avigilon Alta

ASSA ABLOY

NIBHV

HD Security

Nimo Dog Security

SOBA

VVNL

DZ Technologies

Alphatronics

ASIS

Advancis

Eizo

Boon Edam

Oribi ID Solutions

SMC Alarmcentrale

Lobeco

Nimo Drone Security

GFT

Secusoft

Bosch Security Systems

ADI

Eagle Eye Networks

SmartCell

2N

Optex

Sequrix

Crown Security Services

Masset Solutions

Unii

Dahua

Danfoss rolt beveiligingsplatform AEOS wereldwijd uit

1 mei 2015
Redactie
09:29

Danfoss – een internationale aanbieder van mechanische en elektronische onderdelen voor verschillende industrieën – geeft het startsein voor de internationale uitrol van AEOS, het beveiligingsplatform van Nedap.
In de komende vijf jaar wordt dit platform wereldwijd op alle 80 locaties geïntroduceerd. Danfoss heeft in 2014 samen met Nedap haar bedrijfsstrategie ‘one company, one way’ vertaalt naar een centrale strategie en programma voor beveiliging en toegangscontrole. Het programma legt het fundament voor een betere beveiliging door het optimaliseren van processen en de inzet van minder middelen.
DanfossDanfoss is internationaal leverancier van klimaatregeltechnologie, koeltechniek, elektronische aandrijftechnieken en industriële componenten. Zij is werkzaam voor klanten in verschillende industriële sectoren in ruim 100 landen en heeft ruim 22.500 medewerkers in dienst. Na een competitief selectieproces met de top van de internationale beveiligingsindustrie heeft Danfoss in 2013 Nedap als wereldwijd partner voor fysieke beveiliging gekozen. Onderdeel van dit partnership is het door Nedap ontwikkelde software gebaseerde beveiligingssysteem AEOS. Dit systeem integreert toegangscontrole, inbraakdetectie en videomanagement. Danfoss ging met Nedap in zee, omdat zij een bewezen en gestandaardiseerde aanpak biedt voor de wereldwijde implementatie van fysieke beveiliging.
Met haar Global Client Programme ondersteunt Nedap Danfoss met de ontwikkeling van een strategie, technologie en een centrale serveromgeving. “We wilden een hogere efficiency realiseren en dat heeft het Global Client Programme van Nedap mogelijk gemaakt. Dit heeft zich inmiddels op 7 locaties in Noord Amerika, Europa en Azië bewezen. In het verleden nam de voorbereiding van de implementatie van een beveiligingsoplossing op locatie minstens vier weken in beslag. Met Nedap lukt dit binnen één week”, vertelt Fritz Lorenzen, Security manager van Danfoss.
Nu het centrale programma staat en de eerste locaties succesvol zijn opgeleverd, geeft Danfoss het startsein voor de wereldwijde uitrol. “Danfoss is klaar om in de komende vijf jaar wereldwijd alle 80 locaties te migreren naar het beveiligingsplatform AEOS van Nedap en we zien dit met veel vertrouwen tegemoet”, aldus Henrik Hansen, hoofd van het Real Estate Portfolio en Facility Director van Danfoss.

Deel dit artikel via:

Vlog

Premium partners

Videoguard

MPL

Seagate

Wordt een partner