Deuren op vijf manieren met smartphone te bedienen

CDVI introduceert Mobile-PASS. Deze nieuwe oplossing combineert eenvoud met robuuste beveiliging doordat zij bevoegde gebruikers deuren laat ontgrendelen met hun smartphone. Dat kan zelfs op vijf verschillende manieren.

Met vijf verschillende methoden om de ontgrendeling te activeren is Mobile-PASS een handige toegangsoplossing. De deur kan ontgrendelen bij het naderen van de smartphone van een bevoegde persoon. Een tweede mogelijkheid is een spraakcommando. Ook via een ’tap’ op de speciale app is de deur te ontgrendelen. Verder kan met de smartphone een NFC-scan worden uitgevoerd om de deur open te krijgen. Voor hogere risico’s is het mogelijk om gebruik te maken van biometrische controle. Dat kan met een vingerafdruk of een gezichtsscan.

Militaire encryptie
Mobile-PASS is compatibel met de ATRIUM A22K high security controller en K-serie-lezers. Het systeem, dat reeds is uitgerust met end-to-end encryptietechnologie van militaire kwaliteit, voegt nu aan zijn vele voordelen de flexibiliteit van smartphone-referenties toe. Deze zogenoemde mobile credentials (ref. AMC25) is de licentiesleutel om 25 smartphones te koppelen aan een Krypto-toegangssysteem. Dit systeem is naar wens uit te breiden tot een maximum van 10.000 smartphones. Er zijn geen jaarlijkse abonnementskosten. Ook hoeft niet voor cloudgebruik of opslagkosten betaald te worden. En er is een gratis ATRIUM-app beschikbaar voor iOS en Android.

Biometrie
Dankzij de gratis Atrium BT-applicatie krijgt iedereen met een Mobile Credential de mogelijkheid om deuren te ontgrendelen op de nieuwe manier, in overeenstemming met het geldende toegangsniveau. De hoog beveiligde Krypto-productlijn van CDVI zorgt niet alleen voor een ongekend niveau aan encryptie en veiligheid voor toegangsverlening en persoonsgegevens. Samen met de zwaar beveiligde Krypto-controllers is er nu een nieuwe generatie aan Bluetooth/NFC-lezers. Naast hun esthetisch design belichamen deze lezers de moderne technologie die volgens de fabrikant onfeilbare veiligheid en smartphonecompatibiliteit mogelijk maken en dit alles zonder dat extra hardware geplaatst hoeft te worden.

Meer informatie is te krijgen via de website.

Deel dit artikel via: