Drukke nacht voor Crown Security Services

Tijdens de nieuwjaarsnacht is volgens de verzekeraars voor zo’n 10 miljoen euro schade aangericht aan particuliere eigendommen. Nog niet bekend is hoe groot de schade aan publieke bezittingen is. Crown Security Services had de handen vol om die schade zoveel mogelijk te beperken.

Crown Security Services levert algemene beveiligingsdiensten, maar is daarnaast gespecialiseerd in ondersteuning van salvage. Door na brand beschadigde gebouwen te bewaken, voorkomen de beveiligers dat de schade wordt verergerd. In de nieuwjaarsdag moest het bedrijf onder andere met grote spoed naar een buurtcentrum in Uithoorn, waar brand was ontstaan. De politie gaat er vanuit dat de brand moedwillig is veroorzaakt.Kan een afbeelding zijn van 4 mensen en buitenshuis

Uitdaging
Ook in Eindhoven, Tilburg en in de eigen vestigingsplaats Zwijndrecht moest Crown Security Services opdraven. “We kregen een ongekend aantal lossen meldingen binnen”, vertelt directeur Sinan Hayir. “Maar we waren voorbereid en konden daarom alle meldingen opvolgen. Wel een uitdaging, want ook voor onze medewerkers was het natuurlijk oudejaarsavond. We hebben veel van hen gevraagd, maar daardoor konden we anderen veel extra ellende besparen.” Het bedrijf werkt nauw samen met salvagediensten van de verschillende verzekeraars. Beveiligers houden een oogje in het zeil, totdat van de beschadigde objecten de buitenschil weer in voldoende mate hersteld is.

Deel dit artikel via: