Beveiliging nieuws

Onze partners

NetworxConnect

NIBHV

Hanwha Vision Europe

Paxton

BHVcertificaat.online

Regio Control Veldt

HID

CardAccess

Milestone

EAL

SMC Alarmcentrale

Genetec

PG Security Systems

Seris

Masset Solutions

Eagle Eye Networks

Seagate

Crown Security Services

Oribi ID Solutions

IDIS

Service Centrale Nederland

Ajax Systems

Hikvision

CSL

SOBA

Bosch Security Systems

Explicate

i-Pro

Paraat

OSEC

ASSA ABLOY

DZ Technologies

Koninklijke Oosterberg

VEB

Trigion

Boon Edam

Dero Security Products

Multiwacht

Optex

20face

Nimo Drone Security

Top Security

ADI

Connect Security

Alarm Meldnet

Unii

ARAS

GFT

MPL

JMB Groep

HD Security

G4S

Brivo

Traka ASSA ABLOY

Nimo Dog Security

VVNL

SmartCell

VAIBS

Secusoft

Add Secure

CDVI

VBN

Gold-IP

Bydemes

Lobeco

Kiwa

Akuvox

Sequrix

Centurion

Securitas

RoSecure

VideoGuard

Avigilon Alta

De Beveiligingsjurist

Advancis

Dahua

Nenova

SmartSD

Alphatronics

Uniview

Eizo

2N

ASIS

Entelec en Nenova starten strategische samenwerking

28 maart 2024
Redactie
09:25

Tussen Entelec Control Systems en Nenova | onafhankelijke Meldkamer- en Veiligheidsspecialisten is een samenwerking ontstaan vanuit de behoefte van klanten om de meldkamerapplicatie Entelec Sky-Walker te implementeren vanuit een informatie- en gebruikersperspectief.

Concreet betekent dit dat beide bedrijven de brug slaan tussen de specifieke processen van de klant ten aanzien van de business, veiligheid en gebouwbeheer. Nenova vertaalt de informatiebehoefte naar functionaliteiten voor Sky-Walker en optimaliseert de werking van het platform voor de gebruiker.

Systemen naadloos verbinden
De kern van deze samenwerking ligt in de unieke combinatie van proceskennis, specifieke vaardigheden en innovatieve techniek. Het integratieplatform Sky-Walker heeft het vermogen om verschillende systemen binnen bijvoorbeeld een gebouw of campus naadloos met elkaar te verbinden en biedt daarmee klanten een hoog niveau van controle en efficiëntie in de meldkamer.
Nenova speelt hierin een belangrijke rol door de specifieke domeinkennis en daarmee samenhangende processen te combineren met de kennis van de functionele mogelijkheden van Sky-Walker. Hiermee is Nenova in staat om een perfecte afstemming van Sky-Walker voor de klant te realiseren.

Begeleiding van eindklanten
De implementatie van Sky-Walker is een proces waarbij precisie en aandacht voor business specifieke details essentieel zijn. Nenova begeleidt de eindklanten gedurende dit hele traject, waarbij Nenova zorgt voor een soepele overgang en integratie. De expertise van Nenova stelt de klant in staat om potentiële knelpunten te identificeren en op te lossen voordat deze een impact hebben op de implementatie. Dit betekent dat klanten snel de voordelen, zoals verbeterde operationele efficiëntie en een verhoogd veiligheidsniveau, van Sky-Walker kunnen ervaren.

Jaarlijkse evaluaties
De rol van Nenova stopt niet na de implementatie. Jaarlijks evalueert Nenova samen met de klant de kwaliteit, de inrichting en het gebruik van Sky-Walker. Deze evaluaties zijn belangrijk om te zorgen dat het systeem blijft voldoen aan de veranderende behoeften van de klant. Daarnaast bieden deze sessies de mogelijkheid om nieuwe functies of modules van Sky-Walker te introduceren die de klant kunnen helpen om hun operationele processen verder te optimaliseren.

Aanzienlijke verbeteringen
De samenwerking tussen Entelec en Nenova illustreert hoe de combinatie van technologische innovatie en business consultancy leidt tot aanzienlijke verbeteringen in de manier waarop organisaties hun beveiliging en gebouwbeheer aanpakken. Het succes van deze samenwerking ligt in de gedeelde visie op het leveren van toegevoegde waarde aan klanten, niet alleen door geavanceerde technologieën aan te bieden, maar ook door ervoor te zorgen dat deze technologieën op de meest effectieve manier worden geïmplementeerd en gebruikt.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Suricat

Seagate

MPL

Videoguard

Wordt een partner