Beveiliging nieuws

Onze partners

Genetec

VBN

Gold-IP

VAIBS

CardAccess

Multiwacht

NIBHV

SmartSD

Secusoft

De Beveiligingsjurist

Bosch Security Systems

20face

Alarm Meldnet

VVNL

Akuvox

CDVI

Sequrix

OSEC

CSL

Boon Edam

Add Secure

Advancis

Centurion

2N

Top Security

i-Pro

BHVcertificaat.online

SMC Alarmcentrale

Securitas

Eizo

Hikvision

VEB

Brivo

Dero Security Products

PG Security Systems

Seagate

EAL

Explicate

HID

Optex

Paraat

Regio Control Veldt

Alphatronics

Lobeco

Nimo Dog Security

GFT

SOBA

G4S

Ajax Systems

SmartCell

Eagle Eye Networks

RoSecure

Nenova

Trigion

Service Centrale Nederland

IDIS

ADI

Connect Security

ASIS

Bydemes

VideoGuard

Masset Solutions

Unii

Oribi ID Solutions

NetworxConnect

MPL

Kiwa

DZ Technologies

Traka ASSA ABLOY

Crown Security Services

ARAS

ASSA ABLOY

Nimo Drone Security

Seris

HD Security

Milestone

Paxton

Hanwha Vision Europe

Avigilon Alta

Dahua

JMB Groep

Koninklijke Oosterberg

Uniview

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder treft u de meest aan ons gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden.

 • Is BeveiligingNieuws.nl gratis?

  Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de website en het abonnement op de nieuwsbrief. BeveiligingNieuws.nl wordt betaald via partnerships met toonaangevende bedrijven, van wie de logo’s in de linker zijbalk zijn afgebeeld. Ook voor de toekomst hebben we niet de intentie om geld te gaan rekenen aan bezoekers van onze platforms. Loyaliteit van onze bezoekers is voor BeveiligingNieuws.nl zeer belangrijk en zal uiteindelijk een nog beter product opleveren.

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens?

  In het kort: Wij verzamelen geen persoonsgegevens, behalve wanneer deze aan ons zijn verstrekt voor het ontvangen van de nieuwsbrief of het kunnen volgen van sociale media. Het uitgebreide antwoord over uw privacy staat hier.

 • Ik heb nieuws. Waar kan ik dat kwijt?

  Nieuws, maar ook blogs en achtergrondverhalen zijn meer dan welkom, mits zij in lijn zijn met wat doorgaans op BeveiligingNieuws.nl wordt gepubliceerd. Ook commerciële artikelen kunnen worden aangeleverd, maar voor publicatie rekenen wij een bedrag van 90 tot 120 euro, tenzij u partner bent van BeveiligingNieuws.nl. Met uw bijdrage kunnen wij BeveiligingNieuws.nl gratis houden voor onze circa 26.000 dagelijkse bezoekers, abonnees en volgers.

 • Is BeveiligingNieuws.nl onafhankelijk?

  BeveiligingNieuws.nl wordt beheerd door SecuMedia dat geen exclusieve binding heeft met welke organisatie dan ook. In die zin is het platform onafhankelijk. In het kader van onze lange termijnstrategie gaan wij wel terughoudend om met informatie die schadelijk kan zijn voor de beveiligingssector of voor organisaties of personen binnen deze sector.

 • Mag ik reageren op berichten?

  Jazeker, Beveiliging Nieuws hecht veel waarde aan de meningen en de bijdragen van lezers. Daarnaast geeft een reactie de mogelijkheid om met elkaar te discussiëren of van gedachten te wisselen.

  De redactie behoudt zich het recht voor om niet ter zaken doende bijdragen of bijdragen waarbij fatsoensnormen worden overschreden, te verwijderen. We hanteren voor het plaatsen van reacties de volgende spelregels:

  • u overtreedt met uw reacties de wet niet;
  • u respecteert de mening van een ander;
  • u houdt rekening met het copyright van derden;
  • u plaatst geen commerciële boodschappen.

  De redactie is op geen enkele manier verantwoordelijk voor uitingen van derden die op de site verschijnen. Deze meningen stemmen niet noodzakelijk overeen met de mening van de redactie.

 • Wat doet BeveiligingNieuws.nl precies?

  BeveiligingNieuws.nl maakt het aanbod van berichtgeving rond beveiliging gerelateerde onderwerpen toegankelijker en is een startpunt voor beveiligers, security managers en iedereen die geïnteresseerd is in beveiligingsgerelateerd nieuws. BeveiligingNieuws.nl geeft daarnaast bedrijven en particulieren de mogelijkheid om zelf te publiceren. De redactie van BeveiligingNieuws.nl is onafhankelijk. De redactie is als enige verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud van BeveiligingNieuws.nl en verricht haar journalistieke taak zonder rechtstreekse beïnvloeding door wie ook.

 • Wie zitten er achter BeveiligingNieuws.nl?

  BeveiligingNieuws.nl en gerelateerde platforms, zoals beveiligingsforum.nl, werken-in-de-beveiliging.nl en beveiligingmarkt, worden beheerd door een netwerk van enthousiaste mensen die geïnteresseerd zijn in alles wat te maken heeft met beveiliging. Het platform is in 2005 opgericht door Rob Hamberg, die helaas in oktober 2015 onverwachts is overleden. Er is lang gezocht naar een geschikte opvolger en dat werd Vincent Vreeken, die op dat moment al zo’n 25 jaar als journalist actief was voor de beveiligingssector. Verder omvat het netwerk onafhankelijke adviseurs, ICT-specialisten, een jurist en administratieve krachten. Lijkt het jou ook leuk om mee te helpen, of om mee te schrijven laat het ons weten.

 • Verwijzing naar uw website

  Opname van uw artikel in BeveiligingNieuws.nl levert vaak veel extra bezoekers voor de opgenomen website op. Stelt u desondanks een link naar uw website het niet op prijs, dan kunt ons verzoeken om niet meer naar uw website te verwijzen.

 • Algemene voorwaarden

  Onze overige voorwaarden en aanvullende informatie kunt u hier lezen

 • Adverteren

  BeveiligingNieuws.nl kan uw marketingdoelstellingen op creatieve en effectieve wijze realiseren. BeveiligingNieuws.nl maakt daarbij gebruik van de nieuwste technologie. Er is veel mogelijk, er bestaat echter een scheiding tussen redactie en commercie. Meer informatie treft u op onze speciale advertentie pagina.

 • Ik heb een vraag die hier niet bij staat

  Al uw overige vragen, opmerkingen, suggesties en andere reacties zijn van harte welkom. Schroom niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag. Voor contact met ons kunt u gebruik maken van het reactieformulier.

Vlog 2

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

MPL

Wordt een partner