Beveiliging nieuws

Onze partners

Akuvox

Gold-IP

OSEC

ASIS

Traka ASSA ABLOY

Regio Control Veldt

Nimo Drone Security

HD Security

2N

i-Pro

Unii

Koninklijke Oosterberg

Hikvision

Genetec

Secusoft

Kiwa

SMC Alarmcentrale

Eagle Eye Networks

Boon Edam

ARAS

VBN

ASSA ABLOY

Securitas

JMB Groep

Connect Security

Alarm Meldnet

20face

NIBHV

Multiwacht

VAIBS

Alphatronics

Oribi ID Solutions

SmartSD

Add Secure

Centurion

GFT

RoSecure

Masset Solutions

Service Centrale Nederland

Uniview

Brivo

SmartCell

VideoGuard

Nenova

VVNL

Advancis

Hanwha Vision Europe

NetworxConnect

CardAccess

Sequrix

CDVI

Dero Security Products

CSL

Milestone

Nimo Dog Security

Bosch Security Systems

Paxton

MPL

Seris

ADI

BHVcertificaat.online

DZ Technologies

De Beveiligingsjurist

VEB

Avigilon Alta

Paraat

SOBA

Dahua

Ajax Systems

Explicate

Crown Security Services

EAL

IDIS

HID

Seagate

Bydemes

Top Security

Optex

Lobeco

Trigion

Eizo

PG Security Systems

G4S

FireSafety & Security Event 2024 breekt alle records

25 maart 2024
Redactie
07:17

De vakbeurs FireSafety & Security Event 2024, die 10 en 11 april plaatsvindt in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch, telt inmiddels 130 exposanten, terwijl al ruim 4000 bezoekers zich hebben aangemeld. Met nog ruim twee weken te gaan, kan nu al van een groot succes worden gesproken.

Er is nog steeds belangstelling voor stands, maar er is nauwelijks nog ruimte beschikbaar in de hallen 6 en 7 van het Brabanthallen-complex. Intussen blijven de aanmeldingen voor het gratis bezoek aan de beurs ook binnenstromen. De 4000ste is intussen binnen. Dat zijn er flink wat meer dan vorig jaar twee weken voor aanvang. Een bezoek is dan ook meer dan de moeite waard. Het programma is rijk en divers: van een spectaculaire opening tot verrijkende lezingen, van een juridisch spreekuur tot uitgebreide netwerkmogelijkheden met branchegenoten. Ook kunnen bezoekers de live-uitzending van BNR’s Zakendoen ervaren en genieten van het unieke entertainment.

Boeiend programma
De feestelijke opening van het evenement kan op 10 april om 10.00u worden bijgewoond. Bijdragen worden geleverd door Tijs van Lieshout, brandweercommandant Amsterdam en cabaratier Max van den Burg. Op het terras van hal 6 wordt van 11:00 tot 13:30 uur live het BNR programma Zakendoen met presentator Thomas van Zijl uitgezonden. Thomas van Zijl gaat iedere dag in op actualiteiten en onderwerpen die je slimmer zaken laat doen. Aan het einde van de eerste dag vindt op het terras in hal 6 de feestelijke netwerkborrel plaats met walking dinner plaats voor exposanten e en bezoekers. Het is de perfecte gelegenheid om te netwerken en te genieten van een spetterend optreden van een DJ inclusief lasershow. Verdeeld over drie break-out rooms vinden tijdens de beide beursdagen diverse presentaties, workshops en vergaderingen plaats. Hiervoor zijn diverse ruimten ingericht, waar bezoekers kunnen deelnemen aan inspirerende sessies zonder de beursvloer te hoeven verlaten.

Politiedrones
Op woensdag presenteert de politie een fascinerende drone-demonstratie. Deze show is niet alleen een demonstratie van indrukwekkende vliegvaardigheid, maar belicht tevens de geavanceerde mogelijkheden van moderne luchtvaarttechnologie in de veiligheids- en beveiligingssector. Bezoekers krijgen de kans om van dichtbij te ervaren hoe drones worden ingezet voor diverse doeleinden.
Floor Damen en Sarah Dekker, arbeidsrechtadvocaten bij Lexence, houden een laagdrempelig spreekuur op stand E.04. Bezoekers kunnen (kosteloos) bij hen terecht met juridische arbeidsrechtvragen, maar ook voor kort sparren op een laagdrempelige manier over een casus of een arbeidsrechtelijk onderwerp waar men in de praktijk tegenaan loopt.

Entertainment
Tijdens het evenement is er ook een keur aan entertainment op beide dagen. Er is een sfeervolle piano-ontvangst. Voor een unieke touch kunnen bezoekers gebruikmaken van de schoenpoetsservice of een blijvende herinnering creëren in de photobooth. Daarnaast is er volop vermaak met klassieke spellen zoals voetbaltafels, airhockey en flipperkasten, perfect om even te ontspannen tussen de sessies door of om in een informele setting collega’s en vakgenoten te ontmoeten. Voor de fijnproevers is er een biersommelier aanwezig, die bezoekers meeneemt in de wereld van ambachtelijke bieren en een sabelshow.

Aanmelden voor het FireSafety & Security Event kan door te klikken op onderstaande banner.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

MPL

Wordt een partner